-
BENDE BENDE GELİYORUM.. :))) YANLIZ BÖYLE TÜM GARAJ İNSANLARI BULUŞURSA BAYA Bİ KALABALIK OLUCAZ DEMEK HERKES GELMEYE NİYETLİ MAŞALLAH... :))))
-
şimdi arkadaşlar buuluşuyoruz...
bu selçukl denen arkadarş..
orta çağdaki bilim adamlarının araştırmada kullandığı yani şok etkisiyle bir buz kalıbına sokup orada ölmesini engellediği biri...
geçenlerde onun saklandığı odayı temizlerkene fişini çektim buzları erimiş...
insanlık adına gerçek bir tehlike yani...
uzak durun... :)
saygılarımla
pesimist
-
abey piknik sepeti faln alalımmı yanımıza belki ormana gideriz piknik yaparız 500 kişiyle istanbulu dolaşacak halimiz yok herhalde
-
katarsis e gidilsin katarsiseeeeeeeee
tanıdık garsonlar taciz edilsin control denied listesini 8 kere üstüste çalabilmek için..
müzik dinlensin içilsin
-
şimdiden 4 kızla gelıyorum.. hepsi benım kankalar.. tanıstırırım senı baba eheheue
-
ne alaka...
gelin bea...
hatta selçukta gelecek :)))
saygılarımla
pesimist
25 Haziran 2005 Cumartesi | Yazan: pesimist
iyide erdem ben gelmeyecem ki :))))))
-
şimdi arkadaşlar buuluşuyoruz...
bu selçukl denen arkadarş..
orta çağdaki bilim adamlarının araştırmada kullandığı yani şok etkisiyle bir buz kalıbına sokup orada ölmesini engellediği biri...
geçenlerde onun saklandığı odayı temizlerkene fişini çektim buzları erimiş...
insanlık adına gerçek bir tehlike yani...
uzak durun... :)
saygılarımla
pesimist
erdem ya senin kafan harbi basıyor ya reklam yapmana gerek yok olum maşallahın var
amin değinlam erdem için hem hosuna gider :)))
-
neyse arkadaslarbugüne kadar olan bulusmlar hep güsel olmustur...
iyi dostluklar kurulup çok güzel muahbbetler olmuştur..
içki konusuna gelince isteyen içer bizi bağlamaz ama süper muhabbetler olacak herkezi bekleriz...
bizim pesimist le olan tartısmamıza gelince sakın yannıs anlamayın biz ei arkadasız birbirimize takılıyoruz..
2 temmuzda herkezi bekleriz güsel muhabbetler olacak...
+98oktan
-
_PeReSt_ de gelicek.. o yoksa ben de yokum zaten eheue
-
abi ben Tekirdağ'dan gelicem.3 arkadaş biri harbiden kopuk(DÜŞÜNCE OLARAK)saçma,anlamsız felsefeler yapıyo uyuz ediyo bizi...