-
gelsin bizde onu deli ederiz...
baktık baş edemiyoruz..
affedilmeyeni salarız üstüne... :)))
saygılarımla
pesimist
-
Abi bu sayfa varya 5-6 temmuza kadar sağdaki kaydırma çubuğunu görünmez hale getirir.1 milyon tane yorum var yaw.İşalla konuşanlar boşa konuşmuyodur .herkes gelir....
-
öfff beee aranızda en köççük ben olcam galiba!!!!!!!!! geliim mi? o gnün kötü anları var şinci bnde:( dertleşiriz artık!!!
-
abi ben kesin gelirim beraberimdede bi ordu getircem bi kavga çıkarsa yandınız..şaka şaka ne kavgası bütün garaj üyeleri kardeştir..
-
hadeyinnn ulennnn buluşalımmmmm kardeşlerr...:)) yiyelim ,içelim..gezelim görelim..eglenelim anasını satiim...zaten stress olmuşumm...hobbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
-
vaaaaaayy kaçmaz beaaaa daha önce gidememistim bu sefer insallah
-
gelicem tabii
-
Yahu daha baska zaman yokmuydu.gelmek istiyorum ama akşam mezuniyetim var. Valla mezuniyeti sallayaıp gelmek gibi niyetim var ama ordada gitar calcam. Uffffff ya bensiz iyi eğlenin...........
-
müjdeeee !!! bende geliyorum..büyük hayran kitlem rahat nefes alabilir
-
herşey iyi güzel hoşta... saat 15:00'de galatasaray lisesinin önünde buluşulup o saat'te nereye gidiler o kadar insan bi o kadar da enstürüman abi bizi istanbul dışına sürmesinler... ben izmitten gelecem topluca buraya gelseniz bizim barda eglensek olmaz mı? herkez bi grup kurar rock'n coke gibi bişey yaparız olmaz mı? bi güzellik yapıyorsunuz bari tam yapın atlayın gelin beni yormayın taaa oralara...