-
Son bir şey daha madem böyle güzel paylaşımlar peşindesiniz. İnsanlar birbiriyle kaynaşsın, eğlensin, coşsun :))))
peki niye bir bar'la anlaşıp garaj festival yapmıyorsunuz.
Bence bu daha iyi bir fikir. hem garaj da ki gruplar performanslarını sergiler, hem garaj bir müzik birimi adına yakışır bir şekil de bir organizasyon olur.
Bu tarz bu tarz buluşmalar defalarca oldu zaten.
Lütfen beni yanlış anlamayın yaptığınız bu güzel organizasyona karşı filan değilim.
-
Arkadaşım orda o gün en az 40-50 kişi olucak. Zaten 100 kişi olmasını biz de istemeyiz. Geçen seneden beri yaptığımız belki 50. garaj buluşması bu. Daha önceden çok tecrübemiz var yani bu konuda.
geçen seneki ilk buluşma da 22 Temmuz'daydı. Hatta bununla ilgili bi makale de yazmıştım o zaman. Makaleler kısmından girip okuyabilirsin.
Katılım beklediğimizden çok bile oldu. bir de altta yazdığım mesaja bakarsan durumun ciddiyetini daha iyi anlarsın sanırım :)
-
Bu organizasyonu organize eden herkese de saygılarımı sunarım. Bu tür şeyler kolay değil. Nitekim Ktulu arkadaşımın da dediği gibi.
Bu bambaşka bir şey sonuçta gitar imzalatmaktan vazgeçip bu buluşmaya geliyor. bu da garaj üyelerine verdiği değeri gösterir.
ben zaten kötü bir şey demedim. Sadece zaman ters olmuş bunu belirttim.
-
Söylediğin şey de defalarca yapıldı ama haberi olana... :)
Sanırım pek takip etmiyosun siteyi.
Haberleri ve forumları daha sık incelemeni tavsiye ederim.
-
Özür dilerim o zaman ktulu. dediğin gibi pek takip etmiyorum bu yüzden hiç haberim olmadı. tekrardan kusura bakma bilseydim yazmazdım.
-
wanted bence sen daha çok konuşursan kavga falan değil cenazen çıkacak
haberin olsun :)
Heeeyyy nasil korktugumu gördünüz müüüüü
-
Ton balıklarını ve diğer yiyecekleri kim tahsil edecek beleş mi :)))))
-
Herkes kendi cüzdanından sorumlu :)
-
Hepinize iyi eğlenceler. Olabildiğince eğlenin, coşun güzel zaman geçirin. Ayrıca bu organizasyon için de Pesimist ve Ktulu abilerinize çok teşekkür edin.
belki ben de katılabilirim. Kim bilir ama az bir oran %1 gibi.
Neyse işin özü bu yazdıklarımdan dolayı rahatsız olanınız varsa da çok özürdilerim.
Dediğim gibi amacım organizasyonu kötülemek ve sizleri vazgeçirmek değildi.
Herşey istediğiniz gibi olsun.
son bir şey havalar çok sıcak o gün nasıl olur bilmem ama alkol alacaksanız fazla kaçırmayın bu güneş'te çarpar.
Kendinize Çok İyi bakın.
-
Ssssttt kanpp özele gelsene ;) kihkihkihkih.
27 Haziran 2005 Pazartesi | Yazan: wanted0110
ben
işimi orta yerde hallederim bilirler....