-
çılgınlara bak peah ... taxim yuvamız; galatasaray canımızdır... uğrayacağım....
-
yaws bisi aklımı şaa yapiyo duruyor..
oke.. gs lisesi önünde bulustuk kaynastık karsıda çalan şarkılar eşliğinde çılgınlarca eylendik...
sonra nereye gidecez yaws bjk parkımı yıldız parkımı bana bir ışık tutun aydınlatın beni...
-
BJK PARKI DERİM BEN....
-
ben gelirimde nickimin Müzisyen Hatun oldugunu kimseye söylemem malum orda dövülebilirim
-
hoca hala kasılan bi kitle var ya.. nereye gidicez naapcaz böhühüh diye.. gözlerin yağını yiyim , rahat olalım..
(göz yağı yemem, hele hiç içmem..bana ne lan milletin gözünün yağından alla alla.. kendimle çeliştim şurda)
-
ne parkı abi caravan nın üst katını kapatıcaz :D
bu arada benim satış koyma olasılığım %67,325
hayırlısı azizim..
-
harbi terası açılmıştı katarsis in ya.. unutmuşum
tadından yenmez
-
Doğrusu gelesim yoktu ama bu kadar kişiyi gördükten sonra gelmeye karar verdim. ama kesin bir şey yok çünkü o gün ev taşıya bilirim. Eğer başka bir gün taşınacaksak oradayım. bu şenlik kaçmaz.
Gelmek için çekinen arkadaşlar size sesleniyorum. Kız olun veya yaşınız küçük olsun farketmez. Bura da ki en öenmli olan şey kaynaşmak zaten. Birbirimizi tanımak zorun da değiliz. Orada tanışmak için buluşuyoruz zaten. Bu yüzden çekinmenize hiç gerek yok. sakın kaçırmayın çok üzülürsünüz.
-
Ben kedimi de getireceğim yavrucak hava alsın ve sevinsin biraz :)))
Yalnız yemek vererek ve severek şımartmayın hayvanı zaten şımarık bir kişilik üstünüze yapışır valla :)))
-
BEnde gelıyorum anasını satayım