Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ İstanbul Buluşması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ İstanbul Buluşması
  • fronesis • 30 Haziran 2005 00:00 • #607649
    hobarey canlı müzik... iimiş
  • Ktulu • 30 Haziran 2005 00:00 • #607650
    Arkadaşlar, kız olmıycak falan diye çekinmeyin ben yaklaşık 4 kızla gelicem. Ama buluşmaya gelmesini sağladığım bayan nüfus sayısı 12. :)

O yüzden bayanlar korkmasınlar gelmeye. Erkekler olarak azınlıkta kalıcağımız gibi bi tereddütteyim açıkçası :S

Umarım kızların istilasına uğramayız :)))
  • Ktulu • 30 Haziran 2005 00:00 • #607651
    ----------------------------ÖNEMLİ HABER---------------------------

Cumartesi günü hava sıcaklıkları daha da artıcağından ve o saatte GS Lisesi önü direkt olarak güneş alacağnıdan geldiğinizde etrafınıza sağınıza solunuza iyi bakın GS Lisesinin yan tarafında da olabiliriz. Ya da Taksim tarafında bi sokak var oraya doluşurz. :) İyi bakının kısaca :)
  • baranthalas • 30 Haziran 2005 00:00 • #607652
    show da komik bi dizi var lan izleyin :D
  • Kanpp • 30 Haziran 2005 00:00 • #607653
    bence hepbirlikte haliçte denize girelim..
  • baranthalas • 30 Haziran 2005 00:00 • #607654
    olm ben ordan nası gidicem slayer a ya yolu bilen var mı nerde bu mehmet akif ersoy orman ve piknik parkı ?

Tom Araya: are you fuckin out there mehmet akif ersoy orman ve piknik parkıııaıaaaaa !! this song is called DISCIPLE !!!!!!!!
  • Kanpp • 30 Haziran 2005 00:00 • #607655
    lam baran taksim-sarıyer otobüsüne bin sondan 3. durakta in geçen sene barısarock orda olmustu biz bilmiyorduk otobüs söförüne abi mehmeh akif ersoy piknik alanına nasıl gideriz dedik adam bize tarif edin getireyim dediyaa :))
  • baranthalas • 1 Temmuz 2005 00:00 • #607656
    taksiyle giderim 3. duraksa yakın olmalı
  • Darkflames • 1 Temmuz 2005 00:00 • #607657
    Bendemi gelsem acaba hımmm??
    kararsız kaldım valla
    sizce geliyimi?
  • death_glory • 1 Temmuz 2005 00:00 • #607658
    lann selçuk, bak yaa yorumları okuyunca iyi oldum, ağlamıyorum bee. bundan sonra da ağlamicam, oleeyy. ulan yarr...ratık! ne diye burda terör estirip milletin huzurunu kaçırıyosun sümsük herif! burda da rahat konuşulmuyo be, şimdi bişii diicem bekçi amcam kızcak.. neyse ya, bekçi geliyomu? gelmesi lazım ya, kim olcak bu sürünün çobanı??? kurt neyin kapar valla... ya innşalllah ben de gelirim Allahın izniynen. lan kanepemisin nesin (kanpp) B planını uyguluyoruz, oki. he he aslan kankam benim bee!!!
    hatunlara ölüüüm, valla baştan sööliim, güzel-çirkin, hiçbirini rahat bırakmam,haberiniz ola!!!! yaw hatun kardeşlerim, bu kadar ıkınıp sıkılmayın, giriş beleş nassı olsa, ortam sarmassa çeker gidersiniz. alt tarafı nüfus cüzdanınız pembe yani ne var! benimki mor mesela....
    hayat zor... and in the end we are just dust'n bones... daknesssss kill my pain... peace sells, but who's buying... heavy metal thunder... o şimdi asker canı neler ister... long live rocknroll... yaşamak istemem artık aranızda...