-
bu ne ya bence garip bir uygulama ama guzel ha birde tanrıca sinem neden uye olmayanlar gelemez dıyosun ki onlar insan degılmı
-
buluşmaya gelenlerde bnmde ismim var heuheue yok ya gitmedim ben....zaten gidicemde dememiştim herneysee..zaten şimdi buluşmuştur millet....eelensinlerr tanışsınlar kaynaşsınlar : ))))
-
sus_kun4 evet üye olmayanları almıyolar :P zaten buluştular onlar çoktan. ayrıca yok öyle bişhi herkes toplamıştır milleti gitmiştir..üye olup olmadığını nerden anlıcanki zaten herkes elinde nikiylemi dolaşcak :)yok öyle bişhi.yeni gençlik hızlı wallaa buluşuolar falan...
-
arkadaşlar buluşmadan yeni döndüm....
güzeldi..
biraz gruplaşma oldu ama beni pek kasmadı çünkü her gruptan tanıdığım olduğu için hepsiyle muhabbetiş kurdum...
geliyorum deyipte gelmeyenler ..... oldu......
gelenlere çok teşekkür ediyorum....
beni hayal kırıklığına uğratanlarada beddua...
erdem sana çok kızdım abi niye gelmedin yaa?
,
KaRaBuLuT
-
Gelmeyenler çok şey kaçırdı :) Eheuhe . (bknz:oyoyoyoyoy)
-
garaj buluşması foss çıktı ne müzik vardı ne de sınırsız ton balığı durum içler acısı.. bayan arkadaşlardan daha büyük kimseler gelebilirdi bize de bahane olurdu.. her zaman orta kahve de ya da katharsis te gördüğümüz arkadaşlar geldi aramızda yeni yüzler olsaydı daha sıkı olabilirdi.. hani keman getiricektiniz hani electro getircektiniz hepsi yalan oldu.. işte böyle bir buluşmanın daha sonuna gelmiş bulunduk herkeşe geçmiş olsun diyor burdan metalci kardeşlerimize selamlar ediyoruz..
-
hani lan ton balıkları peynir ekmekleri?
nerde o keman getiricek müzisyen karı mıdır nedir??
hepsi kolpa buların
hepsi foosss!!!
bi daha gelenin...
(ben sırtında orta parmaklı t-shirt'i olan herif)
-
ulan bişeyi de beğenin bee... mühim olan birlikte olmak... ama ben dedim biricik şarjlı saz anfimi getiriim diye sakalımız yok lafımız dinlensin... ayrıca baranthalas mısın nesin bi daha babana salak deme!!! babası olmayan insanlar da var!!!
-
ben de belinde inşaat zinciri olan oduncu gömlekli sarışın yakışıklı zippo su olan evinde playstation 2 si bilgisayarı sony müzik seti ve en önemlisi 1968 gibson sg si olan ama parası olmadığı için slayer ı kaçıran ve hiç değilse garaj buluşmasına gidiyim deyip daha da büyük bir hayal kırıklığına uğrayan herifim..
(NOT: ANAEMICS ve JACK BLACK aynı kişidir..(fight club misali..))
-
ulan bişeyi de beğenin bee... mühim olan birlikte olmak...
+1
Dansözmü getirelim naapalım ;) Paramız olsaydı republiğe gidicektik euhehue fakirliğin gözü kör olsun ....