-
bi kaç gün önce konuşuyoduk içimize mi doğdu ne
-
banane banane metallica gelsin ühhüüüüüüü:(
-
apocalyptica uyutmaz zaten merak etmeyin
-
apocalyptica mimar sinandaki konseri kaçıranlar hadi şanslısınız diyelim gerçi o konserde denizden gelmeleri dışında ses sisteminde aksaklıklar vardı o nedenle tam bir performans sergilemediler en azından benim görüşüm hatırlayanlar bilir ama gene de o kadar otantik ve mistik havası olmasa da rock'n coke da da çoştururlar sizi merak etmeyin....bu arada bu sene cure vs kimin alt grubu çıkacak geçen sene iggy 50 cent indi herhalde eminem falan gelir veya nelly onun alt grubu çıkarlar....
-
Çok güzel bir festival olucak bu seneki rockn coke. Gerçekten
çok güzel gruplar sahne alıyor, apocalyptica da eklenince kaçırılmaması gereken bir festival olmuş. Org. bir kez daha teşekkür etmek istiyorum; herkeze iyi eğlencelerr....
-
Apocalyptica ile uyuyacaklar mııı?!? kutluyorum...
ilk gelişleri ya '97 ya '98' deydi. Mimar Sinan Üni.de dubalar üzerine kurulu platform sahnede konser vermişlerdi. Suların üzerinde! Ancak gidemediğim için içimde ukde oldu. Buna da organizasyona olan kıllığımdan dolayı gidebileceğimi sanmıyorum ama.. bakalım son dakika gazına gelirsem de kimse tutamaz!
-
işte ankarada olanın dezavantajı... daha doğrusu istanbulda olamamanın...
-
abi apocal'ın yanında bi de metallica'yı da kampanya olarak verseler... :)
-
suppperrrrrrrrrrr ya hatta bittersweet i himin solistiyle birlkte solesin villede gelsin
-
zöper yaws
(nece olduğunu bilmiyorum:)