-
rock'n coke a gidilir nokta...süper olcak yaw türkler bu yaz coştu bi de hatebreed gelseydi güzel olcaktı :'(
-
bedava coke varmı?:D:D
-
Rock Şişede Durur Mu???
Coca-Cola dan bahsediyorsunuz, ve onun düzenlediği uyduruktan rock festivali... isterlerse dreamtheater getirsinler bir daha... kırmızının zaferi olmak üzere... rockerları da teslim alıyorlar... sonuçta coca-cola... kazım rockerların bu halini bilse kemikleri sızlardı herhalde :( Barışa rock var mı bu sene ??? hiç bir bilgsi olan ???
-
Rock'n Coke ta çıkmaları şartmıydı sankii?Apocalyptica bence normal bir organizasyonda olsa daha iyi olurdu...Rock'n Coke u hiç beğenmiyorum nedense...
-
bu festivale gitmek istiyorum dünyadaki en iyi festivallerden birisi olacak galiba bu yıl
-
süper oldu bee bilet ayarlayın geliyorum
-
tears gelicek. bernard butler'ın gitarını canlı dinliycem. yaşama nedenlerimden biri daha biticek.
-
HOYYYTTTT ROCK N COKE COŞACAK BU SENEEEEE
-
ÇOŞUCAK TABİ OĞLİM SEN NE SANIYON KOLPACI DA OLUCAK AMA OLSUN YERİZ ONLARI BİZ HAHAHA
-
rock'n coke yalakları sizi..... iiiisalllah....onceden sahne yıkılır.sadece enstrumanlar sahnenin altında kalırda...konser iptaaal olur.....zouhahahahaha. YASASIN BARISAROCK