Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ'da Bir Yenilik :: Online Müzik Aleti Çalma Dersleri

• yeşilbaget • 11 Temmuz 2005 00:00 • #609000
    Ben Yavuz Küçükyıldırıma gerçekten çok teşekkür ediyorum bu sitede bateri öğrenmek istiyorum diye bir ilan vermiştim ve kendisi bana mailimden ulşaşarak birçok etüt gönderdi ve gerçekten de çok faydasını gördüm.Bazı arkadaşlar sanal da bateri öğrenmek disiplin gerektiriri diyor evet burda gösterilen teknikleri gerçekten evde çalışırsanız çokı iyi olabilirsiniz bence ama tabi bazen neyi nasıl vurcağınızı tam olarak anlıyamıyorsunuz sonuçta size yazıyla ders anlatılıyor fakat ben faydasını gördüm emin olun sizde faydasını göreceksiniz.İnşallah hayırlısı olur....
  • yavuzküçükyıld • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609001
    Koloni mesajlarına gelen bilgiler çok zengin bilgi yumağı oluşturuyor.
    Üye olmayanların erişemediği bu bilgiler, kolonimize üye olan arkadaşların devamlı takibinde olsun. Biz bu koloniyi "yılın en başarılı kolonisi" veya "en uzun süreli koloni" haline getirelim.
    Çünkü öğrenecek çok şeyimiz var.
    Katkı sağlayanlara teşekkür ederiz.
  • tunak9 • 13 Temmuz 2005 00:00 • #609002
    işallah faydalı olur ama insanlar internetten davul öğreneyim derken git gide karmaşık hale gelecek olan etüdler içinde kaybolurlarsa davuldan soğurlar.en azından ilerki derslerde nota olarak görülen çalışmalar dinlenebilsin.hayırlı uğurlu olsun.
  • EVIL_DOER • 14 Temmuz 2005 00:00 • #609003
    eyw baba guzel bır olayda sadece bunu baterıde bıtırmeyın gıtardada we dıger ennsturumanlardada beklıyoruz
    umarımm ılgıı gorurr we garajjcılarr sewerlerr basarılarrr dılegıyyleee
  • argun • 15 Temmuz 2005 00:00 • #609004
    god is feeding the stinky brains...
    music is feeding only the ones who gets inside it.
    so give it up
    nowhere you can go from this freaky point => .