-
Arkadaşlar işte size istediğinizi verebilecek ve paranızın karşılıgını tam olarak alacagınız bir albüm.Daha store lara düşmemiş ama hergün sorun eli kulagında.
-
ya bır kac tane sarkısını dınledım de fuatla olan sarkı muthıs olmus korpede super olmus. gercekten alınıp dınlenebılcek bır album başarılar diliyorum kendilerine
-
işte albümünü beklediğim bir grup daha sonunda albümünü çıkarıyor! çıkar çıkmaz alıcam
-
iyi grup iyi şarkılar ve çilekeş.......bekliyorum...
-
çilekeşşşşş,,,,,limon barda perşembe akşamlarının vazgeçilmeziydi...sonra kaçınılmaz son,,onlar da istanbullu oldular,,eminim harika bi albümdür,en kısa zamanda dinlerim..
-
"Cennet Bile Çekilmez Sensiz" ile "sensiz cennet bile sürgün sayılır" neden anlam olarak bu kadar yakınlar acaba ilham kaynakları sanat müziği mi diye düşündürdü.
-
Eğer Çilekeş albümü Manga albümünden önce çıksaydı, Manga var olamazdı kanaatindeyim. Fakat el mecbur Çilekeş albümü Manga'ya benzetilecek fakat kendi görüşümce müzikten anlayan farklı olduğunu kavrayacaktır.. Siteden kısa kısa dinledim müzikleri, gerçekten ilgimi çekti.. Kutlarım güzel iş
-
etkili..........
-
kafaniz guzelken sahane gelecek album.dinneip dinneip aglayin.ya da ''ulan ben nerde yannis yaptim'' die sorun.cilekes guzel,cilekes cici,cilekes icten,cilekes degisik,cilekes bilindik,cilekes saglam,cilekes gercek..
cok seviyorum.madem kurban dagiliyor yeni favori turk grubum kalbimdeki yerini almis durumda =) cilekeeeeeaaaasssss..sevioooaaaaazzzzzZZ!!!!
*kafam guzel..
-
ya türk gruplara destek falanda kardeşim bu kadar da kötü olamaz bi grup ya !! lanet olsun şu yaptıkları tarz müziğe !! doğru düzgün bi tarz seçseler iş yaparlar elemanlar kaliteli ama öeah be çok kötü müzik tarzları