Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar artık Athena'yla

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar artık Athena'yla
  • salmonella • 29 Temmuz 2005 00:00 • #609712
    burak ın doğaç ın yanında bit oldugunu soylemek yersizdir. dogac ı daha cok begenebilirsin ama burak ın kotu oldugunu soyleyemezsin
  • skater girl • 29 Temmuz 2005 00:00 • #609713
    burak gürpınar'ın en büyük fanlarından biri olduğum kesin ama athenaya gitmesi ve beraberinde grubun dağılması beni hayal kırıklığına uğrattı..athenayla burak olmaz..davulun başına geçince coşan bi burak bu kadar hafif müzikle nasıl eski formunda çalacak çok merak ediyorum..
  • igzas • 30 Temmuz 2005 00:00 • #609714
    athena ve burak..gülünç..
    athenadan nefret ediyodum..burağı cok seviyordum..
    işler şimdi iyice karıştı
  • gooch_v2 • 31 Temmuz 2005 00:00 • #609715
    Doğaç Titiz , Athena için fazlaydı. Burak ise yeni athena için çok sert. Burda kim kimi yemiş belli değil. Ama bırakında adam biraz para kazansın.
  • VGroovE • 31 Temmuz 2005 00:00 • #609716
    Kurban'ın dağılmış olması yeterince üzücü ve tatsız bir olaydır ancak ileriye bakmak gerekmekte. Destekleyen arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Olay hakkında yanlış bilgi sahibi kimselere de söylemek istediğim birkaç şey var. Ben Kurban'ı terketmedim. Kurban dağıldı ve bunun ardından katıldım Athena'ya. Ortada bir satış yok yani. Lütfen bilmeden yıpratma çalışması yapmayalım. Bunu söylemeken dilimde tüy bitti. Hakkında konuşup yargısız infaz yapığınız kişiyi de düşünün biraz. Kimse ortaya çıkan oluşumu beğenmek zorunda değil ama zaman , ortaya çıkacak çalışmalar ve konserler bu tip eleştirilerin cevaplarını verecektir. Ayrıca daha sakin ve yumuşak denen partisyonların kayıtlarında 2 günde 16 çift baget kırıldı. Yumuşak? Bi düşünmek lazım... =o)
  • P_E_N_A • 3 Ağustos 2005 00:00 • #609717
    burakı seviyoruzz, naaparsa yapsın !!!
  • awayHande • 3 Ağustos 2005 00:00 • #609718
    ya zaten kurbanı burak için seviyodum
    amaa athenayı hiç sevmiyrm
    nese burak nerde ben,biz orda..!!!
  • anatloı_A • 5 Ağustos 2005 00:00 • #609719
    zaten athenayı seviyodum burak yeni bir soluk getirdi turkıyenın en iyi bateristi athenadaolunca ayrı bigüzel oluyr tabi
  • belch • 5 Ağustos 2005 00:00 • #609720
    selam abi;bisi sorucam nie kimse gurubun neden dagıldıını acıklamıyor?böyle bisi yapılmadıı icin herkes abuk sabuk seyler bulup gurubun dagılmasına sebep gösteriyorlar!!lütfen su isin dogrusunu acıkla sende rahatla bizde!! VOLKAN/BURSA
  • cadıııı • 6 Ağustos 2005 00:00 • #609721
    burak senin ilgini nasıl çekebilirim lütfen bana kulak werr antenayada gitsen seni çoooooooooooooooook seviyorummmmmm