Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar artık Athena'yla

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar artık Athena'yla
  • DazZLeDarK • 22 Eylül 2005 00:00 • #609742
    ya evet aslında teknik demeyelim ona. ama, ne biliyim. ilk kırdıgım bagetlerin hepsi kasnaklara falan çarpıp da kırılıyodu benim. deriye vurup da kırmak baya zor yani onu demek istedim. marifet biraz da isabet ettirmekte. hani diyolar ya baget kırmak burak gürpinarın eksikligidir falan diye. burda okumadan yazan çok fazla insan var dedigin gibi burak abi. neyse...
  • OzanberK • 25 Eylül 2005 00:00 • #609743
    Burak Gürpınar. Bana her türlü desteği sağlamis bi insandir. (bi kaç maille bile olsa cok sey öğrendim..) Bugun onun o kırmızı saçlari ile athenada caLması neyi değiştirir?? bence hala aynı sound. haLa aynı stiller. hareketler.ripler. bence kurban dağıldıktan sonra yapılabilecek en güzel işi yaptı. durmadan yavaşlamadan aktif hayatına devam etti. burak bunları okuyo yalakalık diye değil bu mail. Onun okumadığı bi cok forumda bile onu savundum. Burak Gürpınar... Daha Nice Bagetlere...!
  • drummer_20 • 28 Eylül 2005 00:00 • #609744
    ....Bence baget kırmada onemlı olan bagetın saglamlıgıdır.Bugune dek her studyo calısmasında mutlaka baget kıran bır ınsandım ama saglam bı baget aldım 1 aydır kırılmıyor...tabı kı teknık de olması lazım ama neyse...Bence Burak Türkiyenin en iyilerınden bırı en iyisi degıl ama bunu tartışmaya gerek yok...Athena konusunda ıse bence saund olarak athena nın degısmesı gerekıyrdu bunu da basardı.....
  • romevod • 28 Eylül 2005 00:00 • #609745
    drummer kardeş eyvallah bak böyle yazın canımı yiyin
    iyi-kötü tartışması yapmak saçma ama bak güzelce en iilerden ama bana göre en iisi değil yazmışsın yani kendi fikrini güzel bi şekilde belirtmişsin tebrik ederim böyle yazan arkadaşların fikrine her zaman saygı duyulur habide ekleme burak bi yazısında şöyle yazmıştır.
    hiç bir zaman dünyanın,türkiyenin,bizim sokağın en iyi davulcusuyum diye bir iddaam olmadı

saygılarımla....
  • EeZzGgİi • 29 Eylül 2005 00:00 • #609746
    Sonuna kadar seninleyim BURAK ABİMM... Sen nerde ben orda ;) SENİ SEVİYORUMMM......
  • DazZLeDarK • 1 Ekim 2005 00:00 • #609747
    bence de çok iyi bi davulcu. ama bu işte en iyi diye bi kavram yok bence. hem zaten burak'ın insanlıgı yeter. çok iyi bi insan. beni davula baglayan en onemli etkendir kendisi. forumlarda falan ne zaman yardım istesem cevaplıyo kesinlikle!!! sagol burak abi!!!
  • drummer_20 • 2 Ekim 2005 00:00 • #609748
    eyvallah ya....\_/7
  • EeZzGgİi • 2 Ekim 2005 00:00 • #609749
    Bence de kesinlikle Burak abinin İNSANLIĞI yeter!!! Acayip iyi bi insan ...

EzGi
    XxXx
  • darkboy • 4 Kasım 2005 00:00 • #609750
    Arkadaslar ben kurbani ve athenayi cok seven bir dinleyiciyim oyleki yaz boyunca arabamda uyurken otururken hep bu isimleri dinledim. ANcak Kurban son albumunde punk-rock olan tarzi iyice hard rocka kaydirmis albumu dinleyince inanamadim sadece yine parcasi hosuma gitti ama onceki album her parcaya bayiliyordum hele zorbada o ritm degismesi parca adeta degisiyor tek kelimeyle mukemmeldi ozellikle bi baterist icin ancak son albumde gordumki kurban dibi vurmus eminim burakta farkinda athenada butun yeteneklerini sergiliyecegine inaniyorum kesinlikle her yonuyle zaten yillardir athenali o bence. Kendisi her zaman Turkiyede bir ekol kendisini gercekten apayri bir yere koyuyorum. Iyi ki varsin o guzel bizi kendimizden calan ritimlerini dinliyebiliriz. Athenaya gecisin bir profesyonele yakisir nitelikte grup dagildiktan sonra kendini korelmeye mi birakacakti? athena ve sen umarim asla ayrilmazsiniz hele athenada oyle super bi basci abimiz varken tam uyumlu ekip olacaginiza eminim. Athena'ya hos geldin! :P
  • romevod • 4 Kasım 2005 00:00 • #609751
    yok be baba son albümde iyi niye dibe vurmuş dion ki..
    gerçi o senin görüşün saygı duymak lazım..