Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şebnem Ferah Yeni Klip

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Şebnem Ferah Yeni Klip
  • pepper_z7 • 12 Ağustos 2005 00:00 • #609802
    ya o kıyafet,o acaip figürler de ne öyle yaaa....offff... şarkıyı taşımamış ...
  • Best Seboist • 27 Ağustos 2005 00:00 • #609803
    Daha güzel bir ses olabilir mi?Tam Şebo ya yakışan bir şarkı ve tam bu şarkıya yakışan bir klip.Ama keşke Okyanusa veya Sana Bilmediğin Birşey söyleyememe klip çekseydi.İnşallah çeker...
  • leydi polgara • 10 Eylül 2005 00:00 • #609804
    bence klip şarkıya çok uygun eğer herkesin istediini tahmin ettiim gibi senaryolu bi klip olsaydı o zaman kimse şebnem'in "var"larına veya müziğin kalitesine dikkat etmezdi.klip,saç,makyaj,grup hepsi mükemmel...
  • Morgion • 10 Aralık 2005 00:00 • #609805
    basit bir gitar ve bilgisayar yığını çöplük...! keşke şebnem ferah'a gösterdiğiniz ilginin yarısını gerçek METAL müzik çalanlara gösterseniz... o zman ne bunun gibiler çıkıp ben metalciyim der nede türkiyede metal batmaz...!
  • adonayqqqq • 3 Şubat 2006 00:00 • #609806
    ya herkez kıyafete mana bulmus nerdese bence super super otesi biraz arastırın once neden onu gıydıgını gıydıgı sey bır zırh arkadaslar...
  • can-kiriklari • 4 Mart 2006 00:00 • #609807
    morgion arkadaşım bilmem bilir misin türkiyede yaşıyorsun illa ki hatırlatmam şart mı yoksa kendin fark edip evet türkiyede metal müzik diye birşey hiç olmamıştı zaten der misin?
    şebnem ferah ın şu ana kadar ağzından "ben metal müzik yapıyorum, türkiyedeki en sert müziği ben yapıyorum vs.."dediğini ne zaman duydun ben 2001 yılından beri şebnem ferah dinliyorum fakat şu ana kadar öyle bir iddiasının olduğunu duymadım bunun yanı sıra sadece bir bilgisayar harikası diye sunduğun o parçayı gel birde konserde dinle istersen sana daha fazla cevap yazıcağımı sanmıyorum en azından haddini bildiğin sürece sanıyorum ki sende o ucuz rock şarkıcısı olduğunu sanan bir takım sümüklerin fanlarındansın ya da öyle bişi!!
  • John5 • 14 Temmuz 2006 00:00 • #609808
    şebnem ferah