-
oooo!!!!!!!!şahane...
çok şahane bi müzik...çok şahane enstürümanlar...çok şahane sanatçılar... valla etnik müziğe-balkan müziğine başka bi deyişle çingenelere- ilginiz varsa bi de paranız varsa bu konseri sakın kaçırmayın...inanınki o gece hiç durmayacak hep dans edeceksiniz...gidenlere iyi eğlenceler...benim içinde eğlenin
-
bu adam gerçekten müziği biliyo...
-
Goran Bregovicin muziklerinin hitab ettigi ruh yapilarini cok merak ediyorum....Bregovicin arkasindan o kadinlarin anlamsiz seslerinin yukselmesi ve buna balkan muzigi denmesine cok karsiyim cunku balkan muzigi cok daha melodiktir ve daha guzeldir...bu sene eurovizsonda sirbistan-karadag sarkisini hatirlicak olursak,iste balkan etnik muzigi o dur.....neyse zevkler ve renkler tarisilmaz ve gidenlere eglence ve zevk dolu dakkikalar diliyorum.......sevgilerle
-
hayde bre balkan göçmenleri konsere
-
bi kaç şarkısını falan söylesinize hiç dinlemedim merak ediyorum nasıldır falan..ona göre konserine gidebilirm..
-
goran iyi de bu bilet fiyatları insanı sanattan soğutuyor.öörenciyiz biz yuh be
-
aycha çingenesi sen yuhlamaya devam et öğrenciymiş sen yuh dediğin için indirirler fiyatları
-
bir fiil yıllardır edirne de öğrenciyim bununla da yetinmeyip balkan göçmeniyim en ön sıralarda beni zıplarken görebilirsiniz..müzik budur abi!
-
Gerçekten çok gitmek istiyorum ama maddi durum işte....
-
Ya şu türkiye' yi sadece İstanbul olarak nası görebilirsiniz ya. İzmir' e neden gelmiyorlar anlamıyorum. gerçekten sevdiğim bir müzisyen ama napcaz işte gidemicez.....