Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Goran Bregovic @ Açık Hava Tiyatrosu - Harbiye - İstanbul

• ThErİoN • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610053
    harbi müzisyen budur!
    ama bilet fiyatlari beni asiyor gidecek olan vardir sanirim noolur gelince bana da anlatinnnn....!
  • cyn • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610054
    butun enteller toplandik toplandik..
    66 milyon bayildik bayildik..
  • tanrıçasinem • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610055
    wowow!!Goran Bregovic tanıdığım en iyi film müziği yapan züper besteleri olan büyük müzisyen...gidilmesi gereken bi konser mekanda güzel lakin bilet fiyatları maşallah almış başını gidiyor..bugünmüş bi de konser..gidenler eminimkii harika bi gece yaşıcaklar.. ühühüh : (((((( "ayrıca bu adam neden hep beyaz giyiniyoo"....
  • petevenegondi • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610056
    len olmaz böyle.. hem de aysonunda.. canlı canlı dinlenilmesi gereken harbi müzisyen..
    baranthalas'a; oya bora vardi bir ara hatirlar misin? "biz dunyayi cok sevdik, olum bizden uzak olsun..." diye giden bi sarki vardi hatirlar misin.. ismi Sevmek Zamanı'ydı..Onun bestecisi Goran'dır.. çingeneler zamani film müziklerini yaptı Goran Bregoviç. Daha doğrusu Emir Kusturica'nin çevirdiği tum filmlerin müziğini yapti bu adam.. Ve de çok güzel yaptı.. Turkiyede çok coverlanir parçalari (Kalaşnikof şarkisini da Sezen Aksu coverlamiştir)
  • özgür_tutsak • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610057
    işte bu adam harika manyak güsel ben goran bregoviç i bundan üç yıl önce harbiyede zülfü livaneliyle sahne aldığında canlı izlemiştim keşke şimdi yine izleyebilsem ama durun belki giderim çıkmamış candan umut kesilmez
  • baseren • 27 Temmuz 2005 00:00 • #610058
    ben birşey demem artık oturur dinlerim ne denir daha.....

nasııııı bir armonidir hem mistik hem avrupa power chordları

güzel mi ne?güzel tabii di mi hı hı
  • cyn • 28 Temmuz 2005 00:00 • #610059
    muhtesem bi konserdi..muhtesem!!!kelime bulamiyorum.
    hele o adam agzina seyi alip ufluyor ya eheh o superdi.bis 1 saate yakin surdu.muhtesemdi muhtesem..boole cd den kasetten dinneyince keyif alamiyor insan artik.muhtesemdi muhtesem.. ehe
  • BEATLES • 20 Haziran 2007 00:00 • #610060
    goran da süperdi,davulcusu da,orkestra da...mükemmeldi!