-
Ne kadar negatif insan varsa bu sitede toplanıp Eminem'le ilgili yorum yapmış... Bir insanı şereksiz diye damgalamak ne kolaymış..
İnanılmaz kalabalık ve keyifli bir konser olucak :))
-
gelsin ben giderim valla..diğer hip hop çılar gibi değil eminem bir duruşu bir felsefesi var öyle yo yo madafako yo demiyor..
-
Konu ile ilgili siteler...
Eminem WebBlog:
http://eminemTR.blogspot.com
Eminem FanSite:
http://www.eminemTR.tk
-
alacağı para gerçekten astronomik... ama eminem zaman zaman hoş parçalar yapıyor bence.. ki ben rap, hiphop ve türevlerini duymaya tahammül edemem.. böyle bir haber geldi, bilgilendirmek istedim sizi.. ama görüyorum ki eminem'e karşı ciddi bir karşı duruş söz konusu.. bu fikri anlıyorum.. ama eminem'in türkiye'ye gelmesinin belli açılardan yararlı olabileceğini düşünüyorum.. örneğin Türkiye'de bu tarzlarda bi şeyler yapmaya çalışan ('bu tarzlarda bi şeyler' diyorum çünkü ne yaptıkları pek belli değil yazık ki) bolca genç var.. ne yaptıklarının farkında olduklarını bile sanmııyorum.
eminem en azından zaman zaman müzik kullanıyor ve bırakalım da Türkiye'dekiler biraz akıl sahibi iseler ondan bir şeyler alsınlar.. beğendiğimiz ya da beğenmediğimiz pek çok şey yapılıyor olabilir.. yapılan her tarzı beğenmek ya da benimsemek gibi bir mecburiyetimiz yok. her şey bizim verdiğimiz onayla da olmuyor, biliyorsunuz. en azından yapılan şey adam gibi, olması gerektiği gibi, estetik bir şekilde yapılsın. gidip gitmemek, izleyip izlememek, sevip sevmemek size kalmış... ama tr-rapinin vasatın altında olduğu da gözünüzden kaçmamıştır herhalde..
-
Bakın Eminem dünyanın en doğal insanı we ben onun en büyük hayranıyım. Sakın bir daha Eminem'e şerefsiz falan demeyin. Siz ne anlarsınız lan müzikten hee?
Eminem we 50 Cent'e laf atan beni karşısında bulur ona göre. Eminem İstanbul'a gelsin gitmeyen şerefsiz tamam mı.
Yıllardır istediğim şey gerçekleşecek sanırım, Eminem İstanbul'a gelecek we ben konsere gidip coşucam Eminem'i sevmeyenlere inat coşucam tamam mı.
Eminem ile birlikte Eminem'e küfredenlere küfredicez ordaki bütün kalabalık FUCK FUCK diye bağırırken ben Eminem'e küfredenleri düşünüp FUCK FUCK diye awazım çıktığı kadar bağırıcam.
Mad_Dark, metaldevil, teknisyen20, catharsis1990, metalkesh1666, jamais_vu we kurtforyou'yu düşünerek bağırıcam...
Bütün bu saydıklarım size birkaç lafım olcak: Sözlerinize dikkat edin Eminem hayranı çok var Türkiye'de. Müziği öğrenin we öyle yorum yapın. Sizi Eminem we 50 Cent............
Neyse söylemeyeyim ahlak sınırlarını aşıyo...
-
yaw bu Eminem'i karalayanlar varya,şerefsiz diyenler varya,ben onları hiiiiiiç bişey demiyorum.hiç bi söz bulamıyorum onlara(yanlız burda bulamıyorum,yoksa ben söliceğimi bilirim).Adamın yaptığı bi rape bakın,ama siz anca kişiliğine bakarsınız tabi.bişeyden anladığınız yok,sonra çıkıp yok eminem böyle 50 cent şöyle...diyemiyorsunuz tabi ben rap sevemiyorum ancak pop mop dinliyorum demiyorsunuz sadece ona buna leke atıyorsunuz...
HERKES KENDİ ALANINA BAKSIN!!!
-
ya kim bu kendini bilmezler kim oluyolarda emineme we 50 ye soyleniyolar ne kadar kisiliksizler oturmus biRde eminem boyle 50 soyle diyolar hoslarına gidiyo ki buyuk bi zahmet werip biRde buraya UTANMADANNN yorum yazmıslar o serefsiz diyenelr cok ahlaksızlar belli ki eminem SARKILARINDA BU ROCK DENİLEN YALNIZ BİR TURLU KESİNLESMEYEN TARZA ACAYIP KOYMUS Kİ BU KADAR LAF EDİYOLAR
-
eminemin bütün avrupa konserleri iptal edilmişitir
-
Ya arkadaşlar Eminem'in Türkiye'ye geleceği kesin mi??
Eminem hayranlarından bu konser ile ilgili bana herhangi bir bilgi (ne olursa olsun...)
göndermelerini rica edicem yaa. Lütfen arkadaşlar ben bu konsere gitmeyi çok istiyorum
we eğer gidemezsem çok üzülcem. Bana acıyın arkadaşlar.
LÜTFEEEEENNNNN!!!!!!!!!!!!
-
haha allam yaaa yani herif sahnede ananızı bilmem napim diyo sizinde hoşunuza gidiyo ne bu ya müzikmi bu :))) yazık yazık