Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eminem Türkiye'ye geliyor

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Eminem Türkiye'ye geliyor
  • ferhat cobain • 27 Eylül 2005 00:00 • #610137
    eminem gelsin tabe.adamda yetenek var.diger rap sarkilarina bakin melodi bulun.cok zor.melodik yandanda eminem ,söz bakimindanda eminem.tanimayanlar konussun adami.ben güzel olan hertürden sarkiyi dinlerim.stani dinleyin süper..........
  • SoFineSlash • 11 Ekim 2005 00:00 • #610138
    cok guldugum bı yan var sımdı sız bu rapcılere sarkı yapıyo muzık yapıyo mu dıyosunuz?oogghhh bea..arkadaslar alıyosunuz kadıkoyden 5 mılyona hıphop e-jay(reklam yapmak gb olmasın) 30 dk ugrasıosun ortaya ıkı dım tıs uc bes ses giriyo arkada devam eden bı bas sesı ve bu muzık ole mı?bu sanat ole mı?adam klıbınde karıdan kızdan paradan arabadan baska bısıı gormuyo gorsellıgı ortaaya koyarak kazanıyo candyshop(manası klıbındende rahatca anlasılır) dıye sarkı yapıyo..sız kalkmıs bu adama muzık yapıyo dıosunuz...nerde emek?nerde bı çaba?adam kufurlerı sıralamıs uzerıne bılgısayarda ıkı ses karıstırmıs klıbıne 2 yarı cıplak kadın cıkarmıs sonrada bır takım ınsanlar(kı bunlar muzıkten anlıyo bız anlamıyoruz) bu herıfı hem muzısyen hem unlu hemde zengın yapıyo...
  • slim shady • 12 Ekim 2005 00:00 • #610139
    Arkadaşım o iş senin dediğin gibi kolay değil. Madem iki dım tıs+küfür ile oluyo bu işler sen yap bakalım rap, yapabilecek misin? Rapi sevmeyen insanların klasik lafları:" İki dım tıskoy arkaya, üstüne küfret, olsun sana şarkı...". Arkadaşlar o iş öyle değil. Bu iş gerçekten bi yetenek işi ve sizin anlamanızı da hiç beklemiyorum. Ayrıca o dım tıs dediğin müzikler aklına gelebilecek bir sürü müzik türünde de var, sadece rapte değil. Lütfen lafımızı bilip de konuşalım!..
  • kısa_metraj • 11 Mayıs 2006 00:00 • #610140
    sofine bi yanlış yapıyorsun. dım tıs dediğin müzik değildir. bu da demek oluyor ki bir hip-hop parçasının yaklaşık yüsde 95' i dım tıs la geçtiğini söylersek,hip-hop ve top-top tarzı icraları müzik diye nitelendiremeyiz. ayy ben top-top mu dedim.çok pardon.:))

tek kelime söylüyorum. bol kıyafetler giyip,sahnede şeyini tutan bi adam,elinde mikrofon,sağa sola küfür edip duran bi yaratığı dinleyen kesimin,tanrı beyin hücrelerini yok etmiş demektir.ve galiba da öyle kalacaklar.:)))
  • slim shady • 10 Haziran 2006 00:00 • #610141
    Rap yaşam biçimidir arkadaşlar. Salak salak konuşmayın. Rap dinleyenin beyin hücresi yokmuşmuş. Herkese saygı duyun. Ben de metal, rock, pop, arabesk dinleyenleri salak buluyorum, noolcak şimdi...?
  • shady 52 • 7 Mayıs 2008 00:00 • #610142
    emine ki yaaa ha ha ha diyor sun mal sen eminem in e si bili olamassın enayi adam .sen de nönü sün o zaman ben de sana başka 1 şey demem
    lazım mesela nönü EMİnönü dimi
    eminem in arkasın dan konuşan arkasından YESİN SHADY.,