-
Kolpa'nın sahne almayacağı festivaldir..
yukarıdaki liste güncellenmemiştir...
-
çınarcık yalovadan 15 dk.
yalovaya ise neredeysen istanbulun her iskelesinde deniz otobüsleri var....
( pendik....kartal...bostancı...yenikapı...) bu iskelelerden çok sık var.....
-
yaz başından beri çınarcıkta yaşıyorum..hem de akşama kadr çınarcığın merkezindeyim ve ben bu festivalle ilgili birşey ne duydum ne gördüm..zaten böyle birşeyin burada organize edilmiş olması bile aşırı derecede şaşırtıcı!! ama bu kadar habersiz, tanıtımsız, bir email adresi veya web sitesi bile olmayan bi organizasyon hem de bugn burada yapılacaksa cidden herkese bol eğlenceler ;)
-
katılacak arkadaşların çınarcıkla, ulaşımla ilgili soruları olursa öm atmaları yeterli..elimden geldiğince yardımcı olurum
-
www.acikfestival.com
-
20 Agustos 05 Cumartesi: Sahte (14:00 16:00) Normale (16:00 17:00) Stuka (17:00 18:30) Not Made In China (18:30 20:00) 100derece (20:30 22:30) Direc-T (22:30 00:30) Deli Gömlegi (00:30 02:30) 21 Agustos 05 Pazar Sehrin Azizleri (15:30 17:00) Minigun (17:00 18:30) Mat(18:30 20:30) Deja-Vu (20:45 22:30) Gripin (22:45 00:30) Found Deep (00:30 02:30) 22 Agustos 05 Pazartesi Sahte Raki (15:30 17:00) Passage (17:00 18:00) Margin (18:30 20:00) Zeplin (20:00 21:30) Bayar Sahin (21:30 23:00) Redd (23:00 01:00) Ayyuka (01:00 03:00)
-
adamların teklifte bulundugu insanlara bakar mısınız.. :) ama gercekten helal valla
May Day-Efsun-Ceza-MFÖ-Mor ve Ötesi-DirecT-Athena-Şebnem Ferah-Özlem Tekin-Pamela-Teoman-Gökhan Kırdar-Haluk Levent-Bülent Ortaçgil-Bulutsuzluk Özlemi-Rebel Moves-Fuat Saka-Duman-U2-Manu Chao-Fatih Akın-Cem Yılmaz-Laço Tayfa-Rage Against The Machine-Placebo-Müslüm Gürses-50 Cent-Sibel Kekilli-Pink Floyd-Limp Bizkit-Cranberries-Green Day- Rotting Christ- Six Feet Under-Red Hot Chili Peppers-Zülfü Livaneli-Audioslave-Murat Yılmazyıldırım-Kurtalan Ekspres-Fazıl Say-Aziza Mustafa Zadeh-İnti illimani-Calexico-Leonard Cohen-Joan Baez
-
İyi niyetimi korumak istiyorum ama bu kadar baştan savma bir organizasyonun başarıya ulaşması gerçekten zor. Bakın ben de Yalovalıyım ama ne bir afiş, ne bir pankart, ne bir tanıtım masası vardı. Organizasyondan olduğunu söyleyen bir arkadaş arkadaşımla konuşurken haberdar oldum bu festivalden ve yapılmasına 2 hafta kalmış olmasına rağmen "heralde", "inşallah" ve "galiba"larla dolu bi konuşmaydı.
"Sevgili Audioslave, Biz Yalova'nın sevimli bir beldesiyiz, kültürel bir çalışma yapıyoruz, konserimize katılırsanız bizi bahtiyar edersiniz" demenin mantıklı ve ciddi bir yanı var mı? Yalova'yı içinde bulunduğu bombok durumdan kurtarma çabalarını mutlulukla karşılıyorum ancak biraz daha profesyonel bir iş yapılmalıydı. Bilet parasız, konaklama parasız, sponsor yok (olsaydı duyardık, sponsorluğun olayı bu değil mi zaten), nereden finanse edilecek peki bu iş? Resmi makamların, mesela belediyenin ve valiliğin destek verdiği söyleniyor ama onlar da karşısında düzgün ve makul bir proje görmezse kesenin ağzını açmaz ki. Hatta dilemiyorum tabi ama başarısız bir organizasyon yaşanırsa "gençlere güvendik böyle oldu, yok bundan sonra böyle işlere para mara" deyip geçiştireceklerdir. Sonuçta ileride yapılacak daha makul projeler bile ilgilenilmeden geri çevrilebilir.
İstanbulda olduğum için katılamıyorum ama katılan arkadaşların yorumlarını paylaşmalarını isterim.
-
Minigun ı dikkatle izleyiniz...
-
aman yalan olmasın...