-
az önce aldığımız bir telefona dayanarak söyleyebilirimki festival kesin olarak iptal olmuştur. daha doğrusu ekime alınmış. ertelenmiş yani.. hava şartları nedeniyle
-
Yalovalı olarak şunu söyleyebilirim...
böyle bir organizasyon imkansız... : )))
isimlere bakın yaw işleri güçleri yok çınarcıgamı gelcekler :))))
-
Festival Ekim Ayına Ertelenmiştir. duyurulur.
-
ya şül4 bi bakınca hakketten de saçmaymışş
-
hava şartları nedeniyle mi?? saçmalık resmen..halen çınarcıktayım ve mükemmel bir hava var ;) bence festival komitesinin kendi şartları pek parlak değil..şunu söyleyeyim bence buy festival ekimde de olmaz çünkü baştan sona çok amatörce olduu ortada..
-
Ya saçmalığa bakarmısınz bu adamlar Ekimde söyledikleri gün yağmur yağmayacağından eminelr heralde. Bari Aralık'a erteleselerdi. Gene hevesimiz kursağımızda kaldı.
Arkadaşlar buradan sesleniyorum Eğer iptal olcak bir konser, festival, bir etkinlik olacaksa biz Deli Beygir olarak grıpça katılmayı isteriz. Yalnız sölediğim gibi tek şartımız var etkinliğin iptal olması. olursa öyle bir durum bizi bilgilendirin biz katılırız.
-
ben bugün yalova da gezerkene yolda bir adet festival afişi gördüm.lakin afiş sadece bir adet başka göremedim koca yalovada..ama tabi büyük sözüme bin tövbe başka yerlere de asmış olabilir insanlar..yanlız afiş böyle abartılan grup ne kadar çoksa sadeliği o kadar dikkat çekiyordu.yani hem yalovada bir tane görmem hemdem gayet yapmacık duran bu afiş bana,matraklık olsun diye asılmış gibi geldi..inşallah bir gerçeklik payı vardır ve ben inşallah bu dediklerime pişman olurum:)
(((ayrıca festival kasabası olacak çınarcık ta hiç bir şekilde afiş görmemem de apayrı bir inandırıcısızlık)
-
Arkadaşlar Yalova'daki festival tekrar yine ve de gene ertelendi. Gerekli hazırlıklar yapılmadığı ya da bitmediği için tarihi belli olmayan bir zamana ertelendi. Bakalım nolucak bu festivalimizin hali..
-
ya daha kaldıracak bir bünyemiz yok büle bir yer olarak. o yüzden arkadaşım çıkmaz aylara erteleneceği rahatlıkla söylenebilir
-
Festivalin Ertelenme sebeplerini sayıyorum
1-Festivalin bir sahnesi bile yoktu. Sahne sahibi sadece sahneyye gelecek zaralara karşı garanti istediği için adama al sahneni git dediler. Dağ başında festival olacak jenaretör bile yoktu.
2-Festival alanında hiç bir hazurlık yoktu.
3-Çıkacak gruplarla son anda anlaşıldı.
4-Ortada bir para yoktu. Festivali festival yapan Kaan kardeşime söyledikleri parayı sürekli azalttılar.
5-Bu adamlar hiç birşeyi zamanında yapmadılar
6-Aslında tek sebep budur: Festival olmayacak diyemediler ertelendi dediler aslında festival iptal edilmişti. Tepkiden kaçmak için ertelenmiştir.