Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Ruschen - Deneme No: 1

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Ruschen - Deneme No: 1
  • sLA17MeTaLlİcA • 21 Ağustos 2005 00:00 • #611056
    arkadaşlar ben teknik anlamda bi yorum yapacak b,ilgiye sahip deiğilim ama dinleyici olarak beğendim en çok düşen yaprak cover ını beğendim diğerleride güzel olmuş emek harcanmış ama en iyisi düşen yaprak olmuş size başarılar...
  • icehot • 21 Ağustos 2005 00:00 • #611057
    Birşeyler yapmaya çalışmak gerçekten güzel bir uğraş. Umarım yaptığın bu çalışmalarla kalıcı ve iyi eserler çıkartırsın.Tabi bunu için zaman gerekli. Sana başarılar diliyorum...
  • femre • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611058
    arkadaslar gercekten bu sızın demonuzmu yoksa sızde bır cok grup gıbı ole dalga gecemek amaclı mı yaptınız bunu anlamadım.
    dusen bır yapragı hadı kavırlamıssınız da barı vocalıst kardesım vocalın hakkını werde detone olma..neyse ıı sanslar
  • YIDI • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611059
    Dinlediğim kadarıyla vokal diğer şarkıları sorunsuz söylüyor. Düşen bir yaprak'taki vokalin detone haliyle bırakılmaması lazım. Cover genel olarak fena değil fakat geçiş kopuk olmuş gibi geldi bana. Elinize sağlık.
  • stanger13 • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611060
    DÜSEN BİR YAPRAK.yaff beylerr biraz kıomik olms dalga gecmek içinmi yaptınız byle bşyi ama bası gzl olms "seninle bi yuva kurdum.herseyimi avuclarını içine bıraktım.bi sevgi bi ask yartmaya calıstım.meger bi.................mussun................)zuahahaaa ama sarkı gzl begendimmm melodisi flan size basarılar :))
  • Kurt_Cobain • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611061
    abi bi düzeltme yapma ihtiyacı hissettim. beyler diye hitap etmişsiniz. bu demoyu ben tek başıma kaydettim. nickime tıkladığınızda ismimin ruşen olduğunu göreceksiniz. bunu ruschen olarak yazdım demoda. böyle bi isim. bilgisayarda cubase kullanılarak yapıldı. gitarları ve bası line inden girip kaydettim. baterileri hazırladım. sonra bu alt yapının üzerine sonar diye bi program kullanarak vokalleri kaydettim. vokal kayıtları için bana yardımcı olan elektrolit grubundan mustafa'ya, gerekli programları ve sampleları edinmem için yardımcı olan grup sokaktan attila'ya ve gene mustafa'ya teşekkür ederim. ilk şarkıda vokal biraz detone. ama şu sıra bi grup kurma aşamasındayım. grup olarak daha iyi şeylerle sizin karşınıza çıkmak ümidiyle. şimdilik hoşçakalın.
  • herpes_simplex • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611062
    Şarkıları dinledim,kendi başına ve bir bilgisayar programı vasıtasıyla bu şarkıları kaydetmiş olmana rağmen başarılı bir çalışma olmuş.Bu şarkılar bir grup performansı ile ve güzel düzenlemeler yapılarak,daha çok sesli olarak çalınırsa harika şeyler çıkabilir.Sanıyorum ileride güzel şeyler seni bekliyor...
  • ntrverted • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611063
    al sana bi plastik müzik daha,,, düsen yapragi indirdim gerisine gerek duymadim.. umarim hersey gene umdugunuz gibi gidiyodur ben sevmedim
    basarilar arkadaslar..
  • theend • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611064
    bir şey esksik ama ne bilmiyorum .belki kayıttan kaynaklanan bişey belkide vokalden bu karar veremedim .. düşen yaprak biraz arabek olmuş napıyimle kıyasllarsak .. ama yine de hoş
  • sdqantaris • 22 Ağustos 2005 00:00 • #611065
    Cover olan parça dışında diğer ikisini dinledim.

Pekala evde kaydedildiği için kayıtla ilgili çok bir şey demeye gerek yok.

Kader belli bir samimiyetin üzerinde bir parça. Düzenlenip daha düzgün bir şekilde icra edilir ve imkan olursa iyi bir kayıtla bence hoş olur.

N'apiyim'de kayda değer bir şey göremedim. Tek tavsiyem nasıl konuşuyorsan öyle şarkı söylemen. Napıyım de bari. Bu arada "herkes ibne" lafını duyunca "anam koşun lan hepimiz ibneymişiz haberimiz yok" diye bağırıp güldüm kendi kendime. Bir mesaj vereceksen daha hedefe yönelik vermelisin kanımca. Anlamıyor değilim ne demek istediğini ama komik olmuş biraz.

Çalışmalarında başarılar dilerim.

Saygı, sevgi.

Onur