Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Ekin Çağlar'dan Hassas

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Ekin Çağlar'dan Hassas
  • endlessly • 14 Eylül 2005 00:00 • #611217
    evet gayet Hassas...super bı sarkı sabah sabah benı kendıme de getırdı...bırasdan takeoverda dınlıcem...
  • Loki • 14 Eylül 2005 00:00 • #611218
    Hassas şarkısını elektronik davullarla da olsa güzel bir beste olarak değerlendirmek isterim.Vokalin hoş bir tınısı olduğunu düşündüm 80'li yılların şarkılarının geçişlerini anımsatan bölümler hissettim.Back vokallerde (aslında var ama yeterli değil gibi)olsaymış daha hoş şarkılar olacakmış diye düşünüyorum.Özellikle take over modülasyondan sonra öyle bişeyler istiyo gibi.
    Gayet başarılı garajda duyduğum en başarılı kayıtlardan tebrik ederim.
  • Ktulu • 14 Eylül 2005 00:00 • #611219
    Hassas parçası için:

Maşallah diyorum... Burda hiç bu kadar kaliteli bi kayda rastlamamıştım. Sololar çok çok hoşuma gitti. Piyano da çok başarılı. Vokal kaydı mükemmel değil ama kesinlikle genel kaliteyi yansıtıyor. Ben genel olarak çok başarılı buldum parçayı.

Takeover için:
    Hassas'tan pek farkı yok müzikalite olarak. Tek kusur vokalin telafuzundan kaynaklanıyo. Vokal ingilizce kelimeleri çok bastırarak söylüyor sanırım anlaşılabilir ve temiz olması için. Söylediği kelimeler tek tek seçilebiliyor. Bu genellikle rahatsızlık verdi bana. Daha akıcı ve telafuzu düzgün bi İngilizceyle söylenmeliydi. Bunun haricinde göze (kulağa :)) batan bi kusuru yok bence.

Parçaların ikisi için birden söyliyebiliceğim şey ise enstrümanların ve bestelerin oldukça profesyonel olduğu. Hatta burda dinlediklerimden çok çok daha iyi. Ama her tarzda olduğu gibi burda da vokale verilen önemin azlığı, ya da üzerinde çok çalışılmış olsa bile istenilen seviyeye ulaşamaması dikkat çekiyo.

Gerçi bu sıralar neden böyle vokal sıkıntılarının yaşanıldığını da anlamış değilim ama piyasa feci şekilde iyi vokallere aç. Bu sıkıntıya rağmen bence yine de çok başarılı kayıtlar. İnşallah tüm sıkıntılarınızı giderip, hakettiğiniz başarıyı yakalarsınız Türkiyede de. Piyasa kendine "virtüöz" diyen çoluk çocuktan bıktı çünkü. Bestelere devam edin ki insanlar naı beste yapılırmış görsünler.

NOT: Tarzınızın dinleyicisi değilim. Metal müzk dinlerim genelde ama dinlenmiycek bişey yapmamışsınız, bana da sabah sabah iyi geldi :)
  • cyco130 • 14 Eylül 2005 00:00 • #611220
    Değişik, hoş bir çalışma. Elinize sağlık. Ama Hassas'taki vokaller pek anlaşılmıyor, Take Over'dakiler daha net...
  • Rockon • 15 Eylül 2005 00:00 • #611221
    Hassas daha sağlam ama vokal biraz geride kalmış...
  • DeepPurple • 15 Eylül 2005 00:00 • #611222
    Bence müzik çok başarılı sözler için bişi diyemicem.lyriclerine ayrıca bakmak lazım çünkü müziğin içeresinde kayboluyor.
  • DeepPurple • 15 Eylül 2005 00:00 • #611223
    Alttaki yorumum hassas şarkısı için:)
  • Rothen • 15 Eylül 2005 00:00 • #611224
    süper olmuş gerçekten helalolsun..
  • satyricon • 15 Eylül 2005 00:00 • #611225
    hoş olmuş
  • farketmez • 16 Eylül 2005 00:00 • #611226
    başarılı...kolay gele