Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Gri Nokta - Bulut

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Gri Nokta - Bulut
  • sslither • 8 Ekim 2005 00:00 • #613217
    ya fena degil ama bazı arkada
    sların. dedigi gibi the muse u anımsatıyo...
  • gara_snackx • 8 Ekim 2005 00:00 • #613218
    demo pek iyi degil cunku iyi bi kayıt degil tahminim maddi yetersizlikten dolayı.ama canlı performansları mukemmel.millet izlemeden artistlik yapıp atıp tutuyo.umarım bu yorumlar silinmez cunku zamanı gelınce o kotuluyenlerin hepsi gri noktanın konserlerine gidecek eminim.bi kere parcalar cok cok iyi.besteler özgün.iyi bi kayıtla cok daha iyi olcagına inanmıyorum iyi olcagından eminim.umarım leynede konser verirler....atakan emre
  • theend • 9 Ekim 2005 00:00 • #613219
    parçalar gerçekten güzel yanlız kayıt kötü bende hücüm kayıt yapılmış hissi uyandırdı..vokalin sesini çok beğendim .. müzisyen arkadaşlarda güzel çalmışlar .. parçalarda içten yapılmış besteler
  • desparado_ • 9 Ekim 2005 00:00 • #613220
    ya abi muse ilk çıktığında türkçemi sölüyolardı.bi de müzikte metronomd iye bişi olcaktı yahu...
  • gara_snackx • 9 Ekim 2005 00:00 • #613221
    adamlar iyi bişey yapmıs ama millet kavrayamıyo heralde demo yapmanın okadar kolay ve ucuz olmadıgını.onca zorluga ragmen bence cooooooook iyi olmus.
    tebrıkler arkadaslar BOB ta calıp soylemenız bıle yeterli.
  • furious • 9 Ekim 2005 00:00 • #613222
    Yeniden'i beğendim gerçekten Muse'a da hayranım tabii hehe..

Ama Arpej'ine efektine kadar baya benzetmişsiniz. Ama hiç sorun yok bence insanlar dener dener sonunda bulur istediğini denerken de güzel birşeyler çıkarmak kimsenin kötülüğüne olmaz yaklaşık 1:50 ye kadar dinleyebileceğim bir tarz. Sonra yine basitleşmiş bence olay. Daha değişik gidilebilirdi.
  • badilus • 10 Ekim 2005 00:00 • #613223
    Battle of Bands'de çalan en iyi gruplardan biriydi bence. Sahne performansları biraz daha iyi olmalı. Yalnız şu da bir gerçek bir çok kişi tarafından alkışlanmayı hakkettiklerini gösterdiler. Denizli gibi Rock tarzı müziğin tutulmadığı bir ortamdan çıkıp kısıtlı imkanları ile ( stüdyo, maddi,teknik ) bu denli hoş bir müzik çıkarmaları bile Denizli açısından mükemmel bir sonuç..

Devamı gelecektir mutlaka.. Çalışmalara devam...
  • fairyonthemoon • 10 Ekim 2005 00:00 • #613224
    battle of the bands te son grup olarak çıkmalarının dezavantajını yaşadılar galiba soundcheck yaparken bile kısa kesmeleri hatta bestelerini çalarken bile kısa kesmeleri söylendi..Büyük grup çilekeş bekliyodu nedeolsa..olsun yinede kendilerini tanıtmış oldular.şımarılıklık ve ukalalık yapmadıkları için sadece jüri özel ödülünü aldılar.Yeniden ve buluta seyirci de eşlik etti.Bence sağlam geliyor bu grup.Daha yarışmalarda kaşarlanmadılar tabi ama bidakine kesin 1.ler :)
  • o_gün • 10 Ekim 2005 00:00 • #613225
    bulutlar arasında kendimi kaybettim....çok güzeller bence..battle of bands ı ama kaygan zemin kazanmış çok üzüldüm:(
  • gara_snackx • 10 Ekim 2005 00:00 • #613226
    bu grup cok tutar bence.battle of the bandste birinci olamadılar ama hakettiler.umarım bu yoldan vazgecmezler cunku bu grubun bize dinletecegi bir cok guzel bestelerinin oldugundan emınım.
    FOREVER GRİ.