-
beyler orda soylemediklerimi burda soylemek istedim..denizlide kısıtlı imkanlarla yaptığımız müzikle battle of the bands'de büyük şehirlerdeki gruplarla yarıştık ve aralarından sıyrılıp bir ödül aldık..rakiplerimiz bizden farklı değil sadece şanslı!
sahnede insanların kıçını yalayarak değil hissederek yaptığımız müzikle biryerde olacaz..elimizden gelen herşeyi yaptık hala daha yaptığımıza inanıyorum..moraller bozulmasın bundan sonraki yarışmada herşey farklı olacak.
önümüzde uzun bir süre var ve bu sürede bu grup daha iyilerini yapar..hakkettiğimiz yerde müzik yapmak okadarda uzak değil..bizi destekleyen herkese ve istanbulda yanımızda olan dostlara sonsuz teşekkürler..GRİ NOKTA elemanlarına(çağdaş,erhan,göksel)teşekkürler..
emre kocagöz
-
çok kötü..
ıkınır gibi şarkı söylemenin neresi hoş olabilir ki??
-
ya arkadaşlar ben sıkı bi grup..Eleştiri olsun diye saçma saçma yorumlar yapmayın.Tabi ki eksikler olacak.Bu arada bir arkadaş bas gitar duyulmuyo demiş.Ben sormak isterim daha önce hiç bas gitar dinledi mi o şahış..??Ya da kötülemek amacıyla eleştiri yapıyort.Lütfen bence böyle zor koşullarda varolmaya çaba gösteren gruplara daha yapıcı eleştiriler yönetelim.
-
bikere gri nokta vokali ıkınır gibi söylememiş kesinlikle parçalarını!!gayet hoş bi sesi var...sallamayın şimdi...yeniden parçası mükemmeldi zaten...çok iyisiniz,tebrikler... BİZ HERZAMAN SENİN YANINDAYIZ EMRE... ERDEM&&SEVTAP:))
-
Battle of the bands de bizi destekleyen, tanıdık tanımadık herkese teşekkürler...
Gri Nokta- Bas
-
pretty like drug nickini aldığın grubun şahane vokali nasıl söylüyor acaba trip se trip..ister ıkınır ister zıçar sende ıkın alala...sataşmak istedi canım galiba.. konuyu saptırııyorum evet.O zaman şöyle toparlıyım gri noktanın vokalinin normal hali bence o.Tanımadan etmeden ayıp yahu hissetsin bişeyler ki şarkı söylerken ruhsuz olmasın o besteleri nasıl yapıyorlar madem..içinden geldiği gibi davranması gerek zaten bi vokalin...cık cık:)
-
bence vokalin ses rengi fena değil ama biraz daha sesini duyurabilmek için uğraşman lazım, diyaframı biraz daha güçlü kullanabilir ve sanıyorum ağzını biraz daha açarak söyleyebilirsin.
bunun dışında mix-masteringle daha çok uğraşmanız lazım, sanki mix hiç yapılmamış gibi şarkılar. davulun bu kadar parlak bir tonda ve önde olması rahatsız ediyor ve diğer enstrumanları duymak için resmen kendimi zorluyorum ve haliyle şarkılardan keyif alamıyorum. ne dinlediğimi anlayamıyorum açıkçası.
yeniden parçasında ise bassların bazı yerlerde çok yüksek bazı yerlerde ise alçak olması garibime gitti.
genel olarak daha profesyonel bir kayıtla çok daha başarılı olabileceğiniz kanısındayım.
tebrik ediyorum.
-
iyi güzel, bravo diyenlere lafım yok da
özgün demeyin, kargalar güler
-
Güzel hoş..bu kayıt hücummu kanal kayıtmı?
-
fena değil ...gri