Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: M.S.S.

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: M.S.S.
  • bismarc • 21 Ekim 2005 00:00 • #613255
    güzel bi çalışma olmuş gitarları da güzel çalmışsın genel olarak...
    çok fazla tekrar ediyo kromatik düşüş, biyerden sonra eee? diyo insan... 2 bölüm daha yaz bence parçaya bu güzel bi bölüm olmuş mersela...
  • düşyılmaz • 21 Ekim 2005 00:00 • #613256
    bir anda çıktı

demişsin..iyi etmişsin. ne ekle ne çıkar. ben iflah olmaz bir efekt karşıtı olarak sevdim çalışmanı..
    temiz kayıt. batmıyor.
    enstrümantal taraftarı olarak da şunu söylemek isterim, bu müziği yapan çok kişiyi gözüm kapalı severim :)

küstah olmadıkları sürece(lafım gideceği yeri bilir:))

ellerine sağlık..
  • stonecold • 21 Ekim 2005 00:00 • #613257
    'm.m.s.' diye aratıp bulamadım, başka bir isimle mi aramalıyım?
  • MSS • 21 Ekim 2005 00:00 • #613258
    "parça linki" yazan yere sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğiyle bilgisayarına kaydedebilirsin.
  • Kara_Koyun • 22 Ekim 2005 00:00 • #613259
    Çok güzel bir parça, eline sağlık..
    Senin gibi bir gitarcıdan çok daha iyisini beklerdim "öylesine yapılmış bir kayıt" olsa da.. Ya da senin çok daha iyisini kotarabileceğinden eminim desem daha doğru..

Başarılar;)
  • klavyeci • 22 Ekim 2005 00:00 • #613260
    yayla çorbası yapmışın eline sağlık...
  • jasonic • 22 Ekim 2005 00:00 • #613261
    Gayet güzel!

www.neyse.org
  • MSS • 23 Ekim 2005 00:00 • #613262
    "yayla çorbası yapmışın eline sağlık..." demişsin.Beğendiysen sevindim.Beğenmediysen de niye beğenmediğini söylersen sevinirim.(Bilgisayarla kayıt teknikleri,tonlar,tarz/çalış stili,vb...) Tekrar eden aksak ritimler ve altyapıda gitarlar hoşuma gidiyor.Her sesin ayrılabilmesi de önemli ama.Bu kayıt bir anda çıktı ve bir beste niteliğinde değil.Ama yine de bunu üzerinde konuşulursa bazı yeni görüşler elde edebileceğim için buraya yollamayı düşündüm.Ama pek de ilgilenilmedi galiba.Yazanların bileğine sağlık,diğerlerine de "Siz görürsünüz,bekleyin :)" diyorum...
  • AndyRourke • 23 Ekim 2005 00:00 • #613263
    oldukça başarılı..derinden gelen ebow çok güzel olmuş..bunu bir amatör kayıttan ziyade oturup dinlenesi bişey olarak değerlendiriyorum kendi adıma ve oldukça da hoşuma gitti..çok temiz bi çalışın var.tebrikler.
  • MSS • 23 Ekim 2005 00:00 • #613264
    Sağol AndyRourkeo.Çalış stilimi beğenmene sevindim.Ses kartı alabilirsem eğer birkaç bişey daha paylaşacağım sizinle.O ses e-bow değil bu arada."les paul"ün volume tuşu :) Geçenlerde e-bow denedim,hoşuma gitmedi.Pek esnek bir alet gibi gelmedi bana.Daha değişik/acayip buluşlar var aslında ama,çoğu ne türkiyede ne de başka yerde kolay bulunuyor.