-
olduk ça güzel sürek li aynı ritim de gtmiş biraz onu deiştiirp biraz da söz katarsan süper olucana eminim DEVAM.
-
ritm güzel ama lead olayına bişi diemicem... fena değil idare eder ama... stile güzel bakıyorum (güzel olduğunda tabi ki)... başarılar...
-
yayla çorbası yazısını okuyunca yarıldım valla :)))
ya nası diyim sonuçta uğraş,emek temiz sayılabilecek bir kayıt ama maalesef çorbasal yönleride var, küçük bi kompozisyon şekline getir bence...
-
baba bilmiyorum ben söyle bi yorum yapmak istiyorum sakına ne zoruna gitsin nede kız her şey zamanla olur çalışma emektir bunun olduğu gibi bişeyleri artık öğrenmişsin yapıyorsun bunun farkındasın çok güzel şeyler yaşamışsın emek vermişsin buda çok güzel ama bu tür bişey için yeterli değil bence biraz daha özenerek yavaş dinleyerek içine düşerek çalışıp kendini daha duygulu daha temiz sesler çıkarmak için geliştirmelisin düşünce ve teknik çok güzel ama yeterli değil bunu okuduğun için teşekkürler dediklerimi yaparsan ki bence yapmalısın sana kalmış farklı olabilir
-
bateris_burak.yorumun için sağol.dediklerine katılıyorum.genel olarak ne demek istediğini anladım ama "yavaş dinleyerek" derken neyi kastettiğini anlayamadım.aslında şöyle bir sorunum var;çalarken hep deney havasında çalışıyorum.Bu da bazı şeyleri kötü yönde etkiliyor.ayrıca parmaklarım yavaş.bunları aşmak için çalışmaya devam...Tekrar sağol.
-
benim sevdiğim bir çalışma olmuş gerçekten. buna ek olarak dikkat edilmesi gereken çok yer var bunların sen de farkındasındır büyük ihtimalle. sana nacizane tavsiyem bu deneysel çalışmalarını tekrar tekrar dinleyip üzerinde daha çok uğraşman. sonuçta ne kadar dinlersen o kadar çok şeyi duyma şansın olur. bazı gitarlar zamanla sende "ulan ben ne saçmalamışım burda" hissiyatını uyandırabilir. ne de olsa kendin çalmışsın, büyük ihtimalle üç dört defa kaydedip sana en hoş gelenini kayıt olarak tuttun ama dediğim gibi defalarca dinle ve defalarca çal. aralarda beğenmeyip attıkların sana ilerisi için çok faydalı olacaktır.
farklı ritimleri ve riffleri de biraraya getirmeye de çalışabilirsin, bu da müziğine zenginlik katar ve tek düzelikten kurtarır. her ne kadar birkaç gitar üstüste kaydettiysen bile monotonluk parçayı sıkıcı yapabiliyor. değişik armoniler üzerinde gitarla dolaşmak senin içinde daha keyifli olabilir.
başarılarının devamını diliyorum.
-
bence çok iyi bir tarz ama dinlerken sıkıldım
-
iyi kötü çirkin tarafları illaki var ama iyi ağır basmış... başarılı... Hatta bi kaç sefer üst üste dinledim... Hiç de sıkmadı... Ki bir anda çıktı diyosun... Hatalar olması çok normal... Yeri geliyor insan Satriani yi dinlerken bile diyor ki bu adam burda saçmalamış sanki... böyle adamlara bile deniyorsa "saçmalamış sanki" sana da denmesi gayet normal... Lezzetli olmuş... Yıldızın parlasın ne diyim... :))))
-
gayet iyi imrendim valla :) ama tarz olarak bana gelmez ama bir dinleyici olarak gayet hos tebrikler
-
çok çok iyi bi beste bence, dinlendiriyor, yormuyor, her açıdan değerlendirilmeli.
Film müziği bile olabilir, reklam müziği de, bi çok konu barındırıyor sanki içnde ,duygu sağanağı yaratıyor, müthiş.
Bu arada KARGO'nun eski bass çısı mı bu M.S.S.