-
çok değişik bir fikir bu tarz bir çalışma yurt dışındada olmuştu ama bu yönde değildi.bekliyoruz...
-
valla güzelmiş. tutar inşallah...
-
normal birşey beklemezdim zaten;)keşke destek olabilsem demirhan abime.. benden daha zengin müzikseverler yapar bu işi..albüm çıkacak eminim
-
100 albüm satışı sanırım sadece kayıt masraflarını karşılar. gerçek anlamda yayınlamak için daha fazlasına ihtiyaç olmalı.
-
sonunda garajda demirhan baylan'la ilgilenen birilerini görmek çok sevindirici. sessiz derinden giden bi adam demirhan baylan popüler olmak uğruna piyasa adamı olanlardan değil yani forumlarında gezen ve her dinleyicisile ayrı ayrı muhattap olan biridir hakkettiği yeri bulamaması da sistemdeki yanlışlığın bi göstergesi...
-
böyle bi fikir ancak onun gibi müzik adına tüm olumlu övgüleri hakeden bi adamın aklına gelirdi, kutluyorum... maddi olarak olamasa da manevi olarak sonuna kadar yanındayım.
-
süper olmuş..ki demirhan baylan yani..
-
Böyle sacmalık görmedim.. yakışmış cidden..
-
abi nesi saçmalık herkes sanata destek olsun işte paran varsa al demirhan baylan hayranları için ne kadar büyük bir fırsat!! iyi bir fikir başarılı olmasını diliyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes diliyor icraat yok bende sadece dileyenlerdenim maalesef...
-
ilginç