Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Hümanist Grubu - Zaman

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Hümanist Grubu - Zaman
  • billward • 4 Kasım 2005 00:00 • #614245
    güzel olmuş beyler solistin sesi geyet uyumlu-ama illaaa kötü b,işi istiosanız söliyim,70-80 li yıllara benziyoo eagles havası var (gerçi bzm yaptıımız müzikte öyle)biraz daha jhard n heavy aırlıklı olsa başarı yakalanabilir,bu hal,iyle ama barlardan dışarı çıkamaz:)başarılar
  • billward • 4 Kasım 2005 00:00 • #614246
    zaman çok güzel olmuş daha yeni dinledim ciddi güzel:)twebrikler
  • Akla Zarar • 4 Kasım 2005 00:00 • #614247
    başarılar dilerim. ;) Bizde mersindeyiz ama sizi hiç görmedim.hangi studyoyu kullanıyorsunuz.birde bu kayıdı nerede yaptırdınız?
  • dif • 4 Kasım 2005 00:00 • #614248
    güzel olmuş,başarılar..
  • theend • 4 Kasım 2005 00:00 • #614249
    şu cümleleri sarf etmeyen bir grup gördünümüz mü
    Yaptığımız müzik türü nedir diye soracak olursanız. Kesin bir şey söyleyemem. Sanırım bunun sebebi olarak grup içerisindeki elemanların farklı müzik türlerinden etkilenmesini gösterebilirim. Bu satırları okuyan kişiyi açıklamam tatmin edermi bilmiyorum ?
    bence bunun nedeni kimse sıradan olmayı kabullene miyor. bu yüzden herkes farklı bir şey yaptığına inanmak istiyorr.
    fakat buna rağmen kendini farklı zanneden bir sürü taklit grup dinliyoruz..
    arkdaşlar size taklitçisiniz demiyorum .. müziğiniz çok hoş verdiğiniz emeğede saygı duyuyorum .. bu işlerin zor olduğuna da yaşadıklarınızı da tahmin edebiliyorum ..
    sadece şunu söyleye bilirim bence yaptığınız müzik farklı bir müzik değil başarılar
  • neco___bas • 4 Kasım 2005 00:00 • #614250
    güsel olmuş... başarılarınızın devamını diliyorum :):):):)...............
  • muzip şeytan • 5 Kasım 2005 00:00 • #614251
    akıver gitsin i dinledim.. daha doğrusu yarısında kapamak zorunda kaldım:( çünkü solist arkadaşımız detone. kulağım çizildi. gruptaki müzisyen arkadaşlarımız adına üzüldüm açıkçası güzel olabilicekken........................... :(
  • furious • 5 Kasım 2005 00:00 • #614252
    ben sizi bir tarza koydum kafamda oldies rock diye tabir edilen şekilde müzik yapıyorsunuz bence..

rock işte. başarılarınızı dilerim güzel çalışmalar :)
  • dreamerxy • 5 Kasım 2005 00:00 • #614253
    bu kayıtların hepsi Stüdyo tertipler de yapıldı mersini bilenler metropolü de bilirler....
  • dreamerxy • 5 Kasım 2005 00:00 • #614254
    Arkadaşlar bu kayıtlarda bızım ıcın onemli olan mümkün olduğu kadar her kesimin rahatlıkla dinleyebileceği parçalarımızı sunmaktı.Şubat ayında biraz daha sert parçlar kaydedeceğiz.
    Grup elemanlarının her biri farklı bir şehirde olduğu için bir araya gelmemiz de cok zor oluyor şu tatillerde olmazsa elemanların hiç bir araya gelemeyecek...