-
Solistle ilgili size söyliyebileceğim tek şey daha önce hiç bir grup tecrübesi olmadığıdır..Hiç bir müzik eğitimi almadığıdır.Tabiii bu zaman zaman detone olunduğu gerçeğini örtbas edemez. Ça lı şa cak.....eğitim şart...
-
ellerinize sağlık vokal biraz donuk okkeder diğer anlamda çok güzel başarılarınız dilerim
-
merhaba arkadaşlar.. bütün şarkılarınızı dinledim.. benim tarzım değil ama emek verilmiş olduğu belli.. vokale herkes çok yüklenmiş ama haksız da değiller.. siz ve dilek zaten farkındasınız anladığım kadarıyla.. diğer enstruman çalan arkadaşlarda gayet sağlam çalmış.. elinize sağlık...şarkılarınızı bizimle paylaştığınız için de teşekkürler.. kolay gelsin şubatta..
-
Çok güzel.. Tebrikler.. Bizlere söyleyecek fazla söz bırakmamışsınız. Bütün şarkılarınızı indirdim. Yerli müzikle pek barışık olmasam da bugün albümünüz çıksa alırdım. Vokaliniz Ezginin Günlüğü'nün "Düşler Sokağı" albümündeki soprano vokale benziyor-ama sadece benziyor;) Ancak eğitim görmesi ya da daha çok alıştırma yapması şart keza pek sayın diğer arkadaşların da belirtiği gibi de-to-ne:) Bu tek sorununuz diyebilirim. Ha, bi de; erkek vokaliniz noolur solo söylemesin. Yalvarıyorum... "zaman" isimli şarkıda boğazında böcekler geziniyo duygusu uyandırdı bende. Bunların dışında enstrüman becerileri ve bilgileri kusursuz, kayıt muhteşem (Bugüne kadar garajda benim dinlediğim en iyi demo kaydı). Hele hele, "sevgi" isimli parçanız o kadar sevimli ki; kalp şeklindeki pembe balonlar içinde rock'n'roll yapan John Travolta ve Olivia Newton-Jonh hissi yarattı bende. Türü hakkında tam karar veremeyip oldies yazan arkadaşlar için küçük bir yardımda bulunmak istiyorum. "sevgi" isimli parçanın türü 50'lerin en sonlarında yeni yeni duyulmaya başlayacak olan "Rock'n'Roll"dan başkası değildir:)) Diğer parçalarsa.. Yani, The Cranberries zamanında yaşasaydık "Alternative Rock" derdim ancak günümüzdeki alternative rock anlayışıyla uyuşmuyor (bkz.Muse, HIM). Ancak "Rock" da diyemiyorum.. Hiçbiri Rolling Stones şarkısına benzemiyor. Hımm.. :S "Easy Listening" diyebiliriz sanırım. "Acoustic rock" ya da "Soft Rock" da denilebilir.. Amaaan... Boşverin... Kimin umrunda:) Şeker gibi şarkılar; keyfini çıkarın arkadaşlar. mükemmel bir iş çıkarmışsınız..meraklısına;))
-
Yaklaşık iki saat önce yorum yazmıştım. İki saattir "sevgi"yi döndürüp döndürüp dinliyorum. Tutuldum, aşık oldum... Çok şeker, çok sevimli, çok sıcak, bugün çıksa hit olacak bi şarkı.. Çok tatlı yaa.. Böyle, bıcır bıcır bişe.. Allah allah, nooluyo bana böyle?!!
-
Bi de. Son bişe daha... böyle bişe istenmez ama ben çok kapıldım bu şarkıya.. şimdi her dinlediğimde yeni bişey hissettiğimi fark ettim.. aptal etti bu şarkı beni.. neyse.. tavsiyem şu: "Ferahlat beni" kısmının sözlerini değiştirebilir misiniz? <:-) özellikle erkek geri vokaller tekrarladığında naneli sakız ya da diş macunu cingılı gibi oluyor :S:S Ben harbi fazla kaptırdım galiba. Çok şirin yaa;))
-
gayet güzel bence .. çok daha da iyi olabilir zamanla ..
-
sabaha karşı 5.22... yaklaşık 4.5 saat oldu ve ben hala "sevgi"yi dinliyorum.. ben hiç böyle olmamıştım. atacaklar beni forumdan...
-
Arkadaşlar utanarak sööliyeceğm ama oldies rock la ilgili hiç bi şey bilmiyorum..Bu ne biçim rock çı deme hakkınız var tabi...
-
synthsizerci arkadaşım sevgiyi kayıt ederken pek o kadar zorlanmadık ama zaman bizi bayagı yordu...