Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nokia Super Sound

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nokia Super Sound
  • paracuta • 5 Kasım 2005 00:00 • #614328
    aga yarışmaya katılalım da kayıt uzun iş yaaa biz direk gidip çalalım orada bizim canlı performansımız daha iyi
  • branbyer • 5 Kasım 2005 00:00 • #614329
    beyler her tarz var ama bence kendi tarzınızı yapın rockcuların sandı daha yuksek bence cunku juride şebnem ferah,tarkan gözübüyük var hatta direk metal girin tarkan var valla
  • maske_75 • 6 Kasım 2005 00:00 • #614330
    enstrümental yollayabiliyormuyuz?
  • furious • 6 Kasım 2005 00:00 • #614331
    8. ÖDÜL

8.1 Birinci Eserin sahibi Katılımcıya ödül olarak bir adet 1970 model renove edilmiş WM marka minibüs verilecektir. Ödül ile ilgili doğabilecek veraset ve intikal vergisinden Düzenleyici sorumlu olacaktır.

Doğabilecek veraset ve intikal vergisi her an karşınıza çıkabilecek polislere bakıyorsa o iş ne kolay ne zor öyle söyleyeyim. Ama değer mi değer yani :)
  • Single_FACTOR • 6 Kasım 2005 00:00 • #614332
    beyler her tarz var ama bence kendi tarzınızı yapın rockcuların sandı daha yuksek bence cunku juride şebnem ferah,tarkan gözübüyük var hatta direk metal girin tarkan var valla

ben de aynısını düşündüydüm az önce :)
  • Single_FACTOR • 6 Kasım 2005 00:00 • #614333
    enstrümental yollayabiliyormuyuz?

Tarık sen gönder.
    Bişey diyen olursa bizzat ben kafayla dalarım abi.
  • isa_bet • 6 Kasım 2005 00:00 • #614334
    boşuna katılmaya gerek yok ilk 10 bellidir şimdiden..
  • defornography • 6 Kasım 2005 00:00 • #614335
    ya ben cümle rock aleminin yarışmalara karşı olduğunu sanıyodum ne meraklısı varmış meğer...bırakın nokia lara gsm şirketlerine para kazandıran sistemleri...radikal bi tavır olsun diye yazmıyorum bunları ama müziği bu kadar ucuzlatmaksak....nokiaconnecting rockers
  • ferhat cobain • 6 Kasım 2005 00:00 • #614336
    9.2 Katılımcılar kendi adlarına gönderdikleri Eserlerin Yarışma süresince Düzenleyici tarafından gene Yarışma kapsamında değerlendirilmesi amacıyla, Yarışma kapsamıyla sınırlı olmak koşuluyla mevcut yayın imkanlarıyla internet, TV, radyo ve yazılı basın mecralarında yayınlanmasına ve Yarışma sonrasında gene Yarısma kapsamında Düzenleyici tarafından hazırlanacak/hazırlatılacak bir CD ve DVD albümde yer almasına ve dağıtılmasına onay vermiş ve bunlar için herhangi bir mali hak talep etmeyeceklerini kabul, taahhüt ve beyan etmiş sayılırlar.

sakin ama sakin katilmayin derim resmen dalga gecmisler.bu benim görüsüm ama.siz herseyi kabul etmeden iyice okuyun sartlari lütfen.adamlar resmen sarki bizimdir dicek size para vermicekler.telif hakkini alicaklar bedavaya.............
  • elektromanyak • 6 Kasım 2005 00:00 • #614337
    ya ben anlamadım ben katılmak istiyorum ama elemanları ikna edemiyorum yoksa gireriz de...