Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nokia Super Sound

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nokia Super Sound
  • drumeftun • 7 Kasım 2005 00:00 • #614338
    araba komple bizim olcaksa belki vakit ayırılabilir.
    diilse yalan.

selametle...
  • cemburakakin • 7 Kasım 2005 00:00 • #614339
    yarışmaya fıs fıs la katılabiliyomuyuz? ben icad ettim öyle bi müzik aleti yaptım, süpürge telleri veyağıştırıcıyla , boş şişeler falan da var garip sesler elde ediyorum.
  • die young • 7 Kasım 2005 00:00 • #614341
    arkadaslar bu sıteye gırdım basvuru formunu doldurdum ve parcayı yollamaya calıstım parca mp3 formatında olmasına ragmen olmadıgını soyleyerek gonderılemedı . ayrıca parola belırle dedı onuda yaptık yanlıs parolaymıs. kardesım parola benım nasıl olur . aranızda buna daır bı bılgısı olan varsa yazsın buraya eyvallh bu arada ankaralı mechanix grubunu hıc duyan oldumu? sagolun
  • PeshTeMAL • 8 Kasım 2005 00:00 • #614342
    Bende varım!!!
  • lordmarduk • 8 Kasım 2005 00:00 • #614343
    Bizde AntiDenge olarak katıldık.Ön elemeyide geçmişiz :)
    Hadi hayırlısı...
  • rock • 9 Kasım 2005 00:00 • #614344
    uleynn bizim vokal bile kayıt yolluyomuş başka bi grupla tüüüü
    aldatılmış hissediyorum kendimi :$
  • ferhat cobain • 10 Kasım 2005 00:00 • #614345
    katilinda görün kac bucak.alttaki yorumumu okuyun katilmak isteyenler ve kararinizi ona göre yapin.............
  • rockyap • 12 Kasım 2005 00:00 • #614346
    katılmak isterim ama ferhat arkadaşımızın dedigi dogruysa hayatta katılmam...yani telif hakları onların olacaksa...katılan varsa biraz olayın içerigini anlatsaya...
  • N_I_R_V_A_N_A • 12 Kasım 2005 00:00 • #614347
    Bu tür yarışmalarda hep var olan maddelerden gene benzerlerini görüyoruz. Sizleri çelişkide bırakan madde de "Yarışma Kapsamında" kelimesine dikkatinizi çekmek istiyorum. Gönderdiğiniz eser yarışma içinde yayınlancak ve yarışma sonrasında yarışmayla ilgili olan organizasyonlarda şarkınız kullanılacak. telif hakları yasası eser sahiplerini korumaya yönelik bir kanundur. bu yarışma da katılan yarışmacıların şarkılarının medya da yarışmanın adıyla yayınlandığı takdirde herhangi bir maddi - manevi taleplerinin olmamasını öngörüyor. Daha önce düzenlenen "Sing Your Song" , "Fanta Genç Yetenekler" .. ve hatta "Pop Star" , "Akademi Türkiye" gibi yarışma programlarının hepsinde aynı maddeyi görmek mümkün. Organizatör firma katılan eseri yarışma sırasında ya da yarışmayla ilgili herhangi bir organizasyonda yayınladığı zaman doğal olarak eser sahibiyle hukuken bir sorun yaşamak istemez.. Katılmak isteyen grupların katılım koşullarını daha dikkatli okumalarını tavsiye ederim. çünkü bazen tek bir kelime sözleşmenin tüm maddelerine apayrı bir anlam kazandırabilir : "Yarışma Kapsamında!!"...
  • metesezer • 13 Kasım 2005 00:00 • #614349
    iyi bir fırsat iyi olan kazansn;)