-
nihayet
-
Vay be demek yeni bi albüm hı?Ben dağıldıklarını düşünüyordum ne vep sitesi kalmıştı ortalıkta ne bi sitede isimleri...
-
ek bilgi olarak yirtikucurtma.com son ve en yeni haliyle en geç bir hafta içince hazır olacak.
-
ilkini dinledim.ama beğenmedim.bu daha güzel veya kötü diye yorum yapmaya gerek yok çünkü yaptıkları iş biraz özenti olmuş.
o yüzden yırtık uçurtma nedir ne değildir konserlerde görmek lazım.yani iyi bir albüm yapmış olmakla o grubun iyi olması arasında çok fark var.(tam tersi de olabilir.)
-
waybe nerelere geldiler küçük meiste çıktıkları zamanı hatırlıyorum.Güzel insanlar.
-
heyy ben tanıyoruumm onlarıı:))) yaw süper adamlar ya yaren de süper bi gitarist ayrıca canlı performanslarıda süper konserlerini izledimm süper yani..ne diim hayırlı olsun "İKİ"leri...
-
süperrrrrrr
-
Anadolurock tarzındaki farklı ve sağlam duruşu ile tanınan Yırtık Uçurtma,
4 Martda, Bursa - Resimli Barda
9 Martda, Eskişehir - Hayal Cafe Delmarda,
sahne alacak. İlk defa Bursada çalacak olan grup, "Yırtık Uçurtma" ve "İki" adlı albümlerinden beğenilen şarkılarını çalmakla beraber geçmişten günümüze Anadolu Rock tarzının en beğenilen örneklerini kendi düzenlemeleriyle dinleyiciyle buluşturacaklar.
Tüm Anadolurock sevenleri konserlere bekliyoruz.
Yer: Resimli Bar - Ünlü Cadde Heykel / Bursa
Tarih: 4 Mart 2006 Cumartesi
Saat: 22:30
Giriş + 1 Bira: 12.5 YTL
İrtibat Tel: (224) 223 68 51
-
* Yırtık Uçurtma'nın yeni albümü artık tüm D & R Müzik Marketlerde !
* Bulunduğu bölgede D & R olmayan arkadaşlar Öztop Müzik Web Sitesinden albümü posta dahil 10 YTL'ye elde edebilirler. Ayrıntılar için www.oztopmusic.com
-
daha cok etkinliklerde yer alsınlar... herşeyin en iyisine layıklar... ;)