-
ilkini kacırdım,ikincisini kacırmamak dilegiyle
i'll keep the ring :)
-
adamların QUEEN'i dinlemeleri çok takdir edici bişi..hatta 2002 de çıkarttıkları albümü QUEEN'in 3. albümü ile aynı ismi taşıyor:::::: A Night At The Opera ...:)
-
FİZBAN arkadaşım dogru söylüyo bu konserin yerini mutlaka değiştirmek için mail filan bişeyler yapmalıyız yeni melek kesinlikle iyi bi yer değil yedi kuke zindanları ya da park orman çok daha iyidir HERKES ŞİKAYETÇİ BU YENİ MELEKTEN DAHA NEDEN ISRAR EDERLERKİ ANLAMIYORUM HEM O KALABALIĞI ALMAZ O GÖT KADAR YER
-
FİZBAN arkadaşım dogru söylüyo bu konserin yerini mutlaka değiştirmek için mail filan bişeyler yapmalıyız yeni melek kesinlikle iyi bi yer değil yedi kuke zindanları ya da park orman çok daha iyidir HERKES ŞİKAYETÇİ BU YENİ MELEKTEN DAHA NEDEN ISRAR EDERLERKİ ANLAMIYORUM HEM O KALABALIĞI ALMAZ O GÖT KADAR YER
-
-
BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
İŞTE YINE GELIYOLARR.....
nıhahahaha...cok heyecanlandm...bu konserı kacıranı ben gelıp dovucem valla...da o göt kadar yerde olmaz bu knser ya...mekanı yıkarız vallahı dısarlara tasarız.......
-
abi gene geliyorlar ya insallah okulda olmazsam gidicem Valla hele ki benim gibi bi frp tutkunu aynıı tutkuyu tasıyan bi grubu sevmez mi yaw! YASASIN FRP:)
-
abi kaçmaz yaa ne zamandan beri blind guardian gelsede gitsem diyodum..
-
ne diyim bi aksilik olmazsa orada olacagım şüphesiz!
-
işte o gün geldi sırf onun için izmirden geleceksin ve yine bende kalacaksınn nihohahha:) (nöööri alço efekti:)