-
antalya yazınca uçmustum baslıga.sonradan aklıma geldi otelde oldugu :D
-
boşuna böyle ilanlar verip insanların sinirini bozmayın
-
bu ne ya?! otel ayagi falan cekmisler euhehe sanatci arkadaslarla sevismek dahildir o halde 500 milyona?!
-
ah be harun abi, fanta mevzusu ile birlikte ikinci falson.. üçüncü ne zaman olacak merak ediyorum..
-
çok şükür üç gün buralarda olmicaklar demek. ama her birinin farklı günlerde burda olmicağını düşünürsek 3ün 1li kombinasyonu yani... ne bilim ya aylin aslımı da yollasaydık ya temizlik olurdu istanbulda.
-
çok şükür üç gün buralarda olmicaklar demek. ama her birinin farklı günlerde burda olmicağını düşünürsek 3ün 1li kombinasyonu yani... ne bilim ya aylin aslımı da yollasaydık ya temizlik olurdu istanbulda.
28 Aralık 2005 Çarşamba | Yazan: death_glory
euheueheuheheuehuhe
-
bunlarla beraber burhan öçal,hüsnü şenlendirici, buzukici orhan osman,fahir atakoğlu, sertab erener,özdemir erdoğan,kenan doğulu,suzanne vega,emma chaplın,zuhal olcay gibi isimlerde yer alıyor...Gönül isterdiki 15 gün böyle nefis 10 taneden fazla konser izleyip yiyip içip konaklayıp ertesi günü düşünme sıkıntım olmasa birde 1500 eurom olsa da kaçırmasam hiç birisini...15gün üstüste bu fiyatlara bu konserlere istanbulda sokakta kalsanız gidemezsiniz...Hepimiz zengin olalım inşllah =)))
-
antalyada 1otelde ,bu isimlere pek uymuyo bence!!!!!!!
-
eee biraz tuzluymuuuş
-
bu paraya değmez... heleki mor ve berisi gibi suyu çıkmış bi grup. adamlar bıkmadılarmı 2 senedir aynı şarkıları çalmaktan...