-
gerçekten güzel bi çalışma... devamını bekleriz :):):):)
-
dinlediğim en güzel where is my mind coverı arkadaşlar, çok iyisiniz be :)
-
Kardeşlerim BRavo çok İyİ ÇaLıŞma!!! Özledik valla sizi her grup toplanınca adınız geçiyo...KonseRlere başlayalım tekrar:) FuJi & dArkpAst Turnesini başlatalım tekrar:D
Başarılarınızın devamını diliyorum kardeşlerim...
-
Merhabalar Arkadaşlar,
Öncelikle bu başarılı çalışma için sizleri tebrik ediyorum. Hücum kayıt olmasına karşın sesler çok iyi ve anlaşılır. En güzel tarafıda hiç bir şarkıda enstrumanlardan biri ya da bir kaçı ön plana çıkmıyor. Özellikle "Where is my mind" ve "Would" - oldykça iyi. Vokallere gelince , çok ayrı bir ses. Size Taksim'de izlediğimde de aynı yorumu yapmıştım, tam bir grunge vokali.. ama her şarkıyı kendi sesiyle yorumlaması çok iyi. Gitarlar arasında ki uyum oldukça iyi. Kısacası bu 3 cover şarkı Fuji den aslında ne zamandan beri beklenen bir çalışma oldu.
Umarım herşey sizin için daha güzel , daha iyi olur..
...Yeniden Bir yerlerde karşılaşmak üzere... :)
-
valla helal olsun billa helal olsun.
Zaten hakedilen bi çalışma.Hazırlandıkları ciddiyete yakışmış.Özellikle where is my mind ı dinledikten sonra pixies'den bile dinlemiyorum.Süper olmuş allah için.
Kolay gelsin diyrum.İnşallah yakında adınızı daha çok duyarız.
-
sonunda yaaaa .... Tek demo idare etmiyodu bee :) muhahahaha
-
yaf öznur bu pixies de huuuu Luyan sensin di mi kızaam :)
-
evet cnm pixies de uhhuuu layan benim:P
-
"where is my mind" coverlamamış aynen çalmışsınız. Ayrıca şarkının ortasındaki solo kulak tırmalıyor. Solonun sonunda davul kaçırmış mı (?) bilmem ama güzel durmamış... Vokalin sesi uymuş mu ama? evet uymuş orası ayrı... Amator bir grup için ortalama kayıtlar olmuş. Daha iyisini bekliyoruz!
-
3 sarkidan yalnizca ilgimi ceken alice in chains grubuna ait would u cekip dinledim parcayi birebir calmaya calismakla birlikte basta bass gitar daha sonra davul tamamen cok kotu. kendilerince basit hale getirip calmislar.. gitarlara bisey demiyorum vocal cok cok kotu hayatimda dinledigim en kotu calismalardan birisi