-
Şarkılar aslında Cover falan değil...Belki hives için cover denilebilir...Yanlarında cover yazmasının sebebi,kayıtları anasayfaya koyarken yanlarına cover yazılmıştır...Şarkının cover olduğunu Fuji değil,anasayfayı düzenleyen arkadaş yazmıştır...Bu küçük hatayı düzeltmeye çalışacağız...
-
valla çok başarılı bence:)grubu destekliyorum canı gönülden, başarılarının devamını diliyorum:))özellikle karizmatik davulcuları uğur'a beni gruptan haberdar ettiği için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum:)şaka bi yana harbiden çok güzel olmuş ellerinize sağlık:))
-
bi tane de linkte sorun var deyen çıkmasın yau yok sorun filan... başarılı buldum kayıtları gerçekten güzel... where is my mind bilhassa hiç de kötü olmamış kaşar da olmamış güzel olmuş =) başarılarınızın devamını diliyorum.. "hey" kadar güzel en azından...
-
Başarılar... Hives Cover n1 ... Davul güzel tuşeler ... Tebrikler Fuji hucum kayıdınızı Sesinizle Aydınlatmışsınız.
-
would u çektim. Şahsen beğenmedim. Önemli olan sesler geri planda olmuş, ya bir nedeni var (?) ya da öyle yapılmış. Solo çok arkada, vokal çok arkada, baterist kötü çalmış.
-
dinlicez bakalim wouldu dinlemem lazimidinledikten sonra yorum jet hızıyla gelicektir bekleyiniz
-
wouldu dinledim calgilar güzel vokal degisik ama sesini yükselttiginde nota sasirmasi ve bana bögürme gibi gelmesi biraz kötüydü.ama yinede cok güzel diyorum basarilar.
-
valla bukadar çalışmanıza değmiş..geçen seferki demoya göre BAYABAYA bir ilerleme var:)ayrıca would hepsini sollamış bence..repertuardaki diğer şarkılarınızı da bir an önce dinlemek isterizzz....kendinizi,konserlerinizi ve kayıtlarınızı özletmeyin.....;)
-
benim dikkatimi çeken davul calan arkadaş oldu ne yalan söleyim kendisinn hayranıyızz:) küçük
kemik bi kadrosu var ... gruba başarılar...
-
kayıt parasına yazık olmuş kayıtlar feci kötü hele ki would aman aman durumda ve would a solistin sesi pek gitmemiş gibi...
başarılar..