-
ohaaa artık yaa şaka mı bu
-
bunu bilgisayarda kayıt ettin herhalde
-
......ne diyim...iğrençç......
-
arkadaşlar gerçekten kötü olabilir bunlar , ama onlara öneride bulunsak daha mantıklı olur, çok acımasız yorumlar yapmışsınız bence , bende zamanında bi demoya böyle bi yorum yapmıştım ve sonra bunun bana aypıldığını düşününce ne kadar haksız , seviyesiz bi yorum olacğını anladım , onlara berbat demekten başka söyleyeceğiniz şeylerde var , en önemlisi öneriler ki zaten buraya iyiyse tebrik kötüyse öneri alınsın diye konuluyor demolar , bencede kötü olmuş ama önerilerim var , bence bu şarkıyı 1 kişi söylemeli , ve en zından bi enstrüman eklenmeli çünkü bunu enstrümansız amy lee de söylese beğenilmez :) akustik gitar , elektro gitar aklınıza ne gelirse ne çalabiliyorsanız onla çalın söyleyin(hiç olmadı karaoke yapın =)...onun dışında vokaller bence eğitim almalı ,kaydı daha kaliteli yapmalı , zamanla daha iyisini yapmanız dileğiyle
-
uehuehu yarıldım,çatladım,daha neler neler :))))
bir şey sorucam.Arkadan söyleyen arkadaşın burnumu tıkalı o nası ses :))
-
sadece bayan arkadas söylemeli bence.bi de müzik olmalı mı ne?
-
hahahahahahahahahah :D:D kıçmla sölesem dha güsel bşy çıkar :D :D
-
cover kavramının baya dışında kalmış ama.. :)
-
:D zuahhahahahahahhha helal valla ne diyim yaa:) tebriklerrr...............
-
ilk denemede yaptınız sanırım başlangıç önemlidir sizi beyenmeyenlere bir sorun bakalım aynısını yapabiliyorlarmıymış umarım daha iyi işler yaparsınız mutlu kalın....