-
Arkadaşlar bu demo değil. Bu sadece 2 mısralık şarkı sözünün seslendirilmiş biçimi. Buraya koyulmaması gerekirdi bunun..
-
Ya bari buraya koymadan önce bi dinleseydiniz!
-
ha unutmadan bunun nesini cover diye lanse ediyorsunuz onu da bi açığa kavuşturursanız sevinirim...
-
dalgamı geçiyon abi ya ? anlayamadım (manitaylamı yaptın?)
-
bence bu bi devrim yeni bi çağ başlangıcı kitleleri peşinden sürükliyecek bi cover
hayatımda duyduğum en güzel cover dinlerken arkadaş oturduğu sandelyeden düştü , elimdeki bardak çatladı , hoparlörlerden duman çikti ve bi arkadaş intihar eşiğinden döndü.....
-
Guzel Şaka Virus sanmıstım Diilmiş :P
-
abi bu mudur yani??? arkadaki elemanın bayhan varı vokali,enstrumansızlık artı 20 saniyelik kayıt. ne diym ki ben. söylenmesi gerekn herşeyi arkadaşlar sölemiş. ben niye mi yazdım o zman? benimde aynı tarzda düşüncelerimin olduğunun bilinmesi için,bu kaydı buraya koyan insafsızlar,inşallah okuyosunuzdur.
İĞRENÇ DEMEYE BİLE DİLİM VARMIYOR AYIPTIR GÜNAHTIR YAV!!!!!1
-
yaw diyelimki buraya kadar iyi söylemişsiniz yok yok demiyelimde merak ettim şarkının devamını niye söylemediniz ... bence siz cevabı biliyorsunuz neyse iyi çalışmalar diyeyim bari sonuçta olmasada bişeylerle uğraşmışsınız ;-)
-
abi cok manyak bi çalışma kutlamak lazım... :p
-
sakin bi daha sarki söölemeyin!yok arkadaslar bu saka yaa!! nasi bir sestir o yaa abi agzinizdan söyliicektiniz yanlislik oldu herhalde amy lee duymasin ;) birde cover demisler yaa puhaahahaaa bi daha dinliicem:D:D