-
http://www.biletix.com/s_pages/mic_sch/
-
bu adamın başka gitarı yok mu lan :)
-
Lutfennnnnnnn never ending nightmare calısıııınn......birde when ı m gone....ya varya bunu gorunce direk şokkk oldum yaaaa
kimse bilmez flan zannediodum bu heriifi ben =)) super bişe yaa...oss den once guzel moral olcak...
-
Muhtemel çalacakları parçaları söyliyeyim sizlere merakla bekleyin;
Anytime
Never Ending Nightmare
Doctor Doctor
Lights Out
Lonely Nights
Never Thrust a Stranger
Belli olmaz gaza gelirlerse Scorpionsdan Still Loving you gibi bir klasik gelir umarım seyirci tatmin edici olur adamlar sahneden inmek istemezler eğer öyle olursa Micheal abim çoşuyo elindekinin basit bir gitar olduğunu unutup değişik sesler ritmlere geçiyor umarım burda da olur ama yer Yeni Melek Dünyanın belki en kötü konser salonlarından biri değilse bile derece alabileceği bariz bir gerçek...
-
bu adamın başka gitarı yok mu lan :)
var ama hepsi aynı renk ve tarz siyah beyaza karşı bir tutkusu mu var ne adamın anlamadım beşiktaşlıların favorisi olur bu adam kesin :P bu arada akustik gitarı da elektosunun resmi çizilmiş gibi siyah beyaz renkte...Çalan olduysa adamın signature gitarını burada bilmiyorum ama o şekilde bir klavye niye üretmiyorlar normal seri gitarları için diye sayıp sövebilirsiniz...
-
NE MSG Sİ YAV SCORPİONS KONSERİ YOKMU.
-
o Michael Schenker değil rudlof Schenker ve müthiş bi gitaristti ve scorpions batmış durumda o adamdan daha iyi bi gitarcı yok scorpionsta neler yapmamıştı ki!!!!
-
harika bi konser olacak!! garaj dan gelen yok mu yaw? beraber eşlik ederdik şarkılara... =) maksat eğlence....
-
Ufo seven biri olarak ordayım bu arada bilet fiyatları belli değilmi ?
-
ya istanbuldada nerde bu konser ayrıca biletler nerde satılıyo ne kadar bilen arkadaşlar yazsınlar lütfen