-
adam manyak gitar calıyor yahu.
-
la MSG.neden yaaaaaaaaaa,ben neden istanbul ankarada değilim.burayada duman gelir.tööbe,tööbe sövecem yaaaa.bilet fiyatları 70 milyon da olsa solo gitarla ilgilenen insanlara kaçmaz diyorum.michael schanker gelmiş geçmiş en iyi 20 gitarist arasındadır bence.zorlansa belki 10 da yapar.gerçi still loving you,belive in love...bunlarda onun imzası yok,matthias'ın şaheserleri ama michael da matthias da aşmış gitar insanlarıdır.bu arada msg'nin en beendiiniz parçası isimli bi anket açıyorum burada işte benimkiler
1-WHAT HAPPENS TO ME(bu şarkı apayrı bi yerdedir hayatımda,sözleriyle,sololarıyla,hele ki''you're not here cause you don't need me''kısmı beni çok defa böyle gözyaşlarına boğmuştur''
2-WHEN I'M GONE
3-ANYTİME
4-EVE(bu kadar hareketli adamı sürükleyen bi hard&heavy parçası dinlemedim)
5-NİGHTMARE(çoğu MSG sever için 1.sıradadır kendisi)
la kaçırmayın bu konseri,kesin gidin,keşke.......la ben niye istanbula bu kadar uzağım,ankara olsa atlayıp gelirdim.iyi dinleyin konseri soru soracam,michael'ın kullandıı penadan tutunda,solo atarken nerlerde kaçak yaptıına kadar....hadi eyvallah
-
konser yenimelek te..(taksim)
biletler ayakta:35 , balkon:55
biletleri biletix ten temin edebilirsin.. nerdeyse her semt te bir şubesi var.. internetten bul sana en yakın olanı..
www.biletix.com
-
biletlerimizi aldık, bekleme moduna geçmiş bulunmaktayız.. pek kalabalık olmıycağını sanıyorum.. harika bir gece olucak..
-
konser gayet başarılıydı.schenker biraz akort problemi yaşadı ama olsun genede güzeldi.grupça sıcak tavırları konseri daha neşeli hale getirdi.gelemeyenler şanslarına küssün diyim.=)
-
gerçekten de çok güzel bir geceydi, ama pek fazla tatmin olduğum söylenemez..vokal de jari tiura pekte iyi olmadığını gördük, şarkıları ezberlemeden gelmiş sanırım yerde ki kağıttan okuyordu parçaları.. :) robin mcauley' i aradı gözlerim ama, neyse..bass çalan arkadaşımız ise kafasında ki bir tutam saçla sağa sola çevirerek az kalsın helikopter misali göklere uçacaktı.. :)) michael schenker attığı sololorla beni kendimden geçirmiştir..bi ara geçti perdenin arkasına sololara ordan devam etii.. :) gerçekten de süperdi..kulaklarımın pası silindi yaww..en önde olduğumuzdan olsa gerek sesten dolayı kulaklarım az duymakta şu an.. :) konserin sonlarına doğru 'ready to rock', 'doctor doctor', 'rock bottom' parçaları ile bütün millet çoştu.. ama o kadar çok istek olmasına rağmen 'nightmare', 'any time', 'time' gibi hit olmuş parçaları çalmadılar ve üzüldüm açıkçası.. :(
-
Konser bence gayet başarılıydı. Bursa'dan sadece bu konser için işyerimden izin almış olmama değdi. Keşke Anytime ve Nightmare'da çalınıp bu seyirci kırılmasaydı. Michael inanılmazdı yine sahnede. Bu adam bence bir efsane. Konseri izleyemeyenler çok şey kaçırdı bence.
-
micheal abimizi bizzat görüp harika sololarına şahit olmak çok güzeldi..ayrıca teyyare kafalı bass çalan arkadaş da pek bi ilginçti.. sonuç olarak nightmare ve anytime ı çalsalardı çok daha iyi olurdu ama olsun gene de o sololar kulaklarımızn pasını silmeye yetti.. içimde kaldı ama nightmare i canlı dinleyemedik:(
-
bu arada ön grup olarak sahneye çıkan ve kendimce türkiye için çok iyi bir heavy metal grubu olan 'saints n' sinners' çok iyi bir performans gösterdi..çok güzel parça seçimleri vardı, track list;
one for the road
max schreck
snake eyes
2 minutes to midnight (iron maiden)
psycho mansion
fool for your loving
saints n' sinners