-
Bence tüm şarkılar çok güzel, son yıllarda dinlediğim en iyi albümlerden biri olacak galiba. Ne kadar enteresan bi vokali var kızın... Çal şarkısını çok beğendim. Yalnız değilsin de çok güzel, klip hangi şarkıya çekilcek bilen var mı? ya da çekildi mi?
-
Şarkılar çok hoşuma gitti benim yaaa, çok enteresan.Önce biraz garip geliyo kulağa ama çok beğendim. Kızın sesi çok değişik. Ben en çok Yalnız Değilsin'le Çal'ı sevdim
-
Çok guzel..ozellikle davul samplerları..
-
cok güzel bi sesi var birilerine benzetilememesi benim cok hosuma gitti eminim güzel işler yapacak zaten dolu bir insan olduğu belli...basarılar kendisine!
-
şu aralar aydilge sarp'tan başka bişi dinleyemiyorum ya biraz geç düştü ama hakkaten güzel olmuş:D:D:D:D
-
Album gercekten guzel olmus, sarkilari 1 kere degil de en azindan 3 kere dinleyince tadini almaya basliyorsunuz
Klip "Yalniz Degilsin"e cekilecek gibi bir his var icimde
-
aydilge bence son yıllarda çıkmış en iyi kadın vokaller arasında yer alıyor.KLİBİNİ YALNIZ DEĞİLSİNE ÇEKSİN LÜTFEN.ya da YANIYOR'a çeksin.ama yalnız değilsini ne kadar dinlesem sıkılmıyorum.....çok tatlı biri....konserine gideceğim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
vay be baya güzel vede ilginç bi çalışma olmuş.sevindim:)
-
hızlı hızlı yedim bişi olmadı:P
-
Yalnız değilsin bence sıradan türk pop rock parçası gibi. Ama arabada giderken radyoda duyduğum ve o zaman ismini anlayamadığım ama vurulduğum parçası "Bu gece ben ay" klip için en uygun parça bence. En güzeli ilk başta duyunca diğerleri o kadar tat vermiyor ama yinede farklı ve başarılı bence. Umarım yolu açık olur.