-
athena yok :(
-
he yaa gruplar süper de niye hepsi aynı gün değil yavv şöyle sabahtan akşama kadar geberene kadar dinlesek mogollar varsa bende varım ehehehe anemiyi de istiyorum ta a.... koyiyim muhaha
-
olay müthiş ama Ankara yani bunların hepsi istanbulda da bir araya gelemezler mi bir de 7 gün yaa müthişş olurdu ama Ankara'ya 5 saatte hızlı trende yok artık :(
-
ben gidiyoruuuuum... sadece 2 gününe girebilicem ama sevdiğim gruplar da o gnlerde zaten çilekeş kargo duman.. olleey
-
ben gidiyoruuuuum... sadece 2 gününe girebilicem ama sevdiğim gruplar da o gnlerde zaten çilekeş kargo duman.. olleey
-
merhaba ben Cem Özçelik
Derin6 grubunun solistiyim...
ANKİROCKFEST ile ilgili olarak ÇOK ÖNEMLİ bir düzeltme yapılması gerekiyor...
1 HAZİRAN 2006 tarihinde ''Nem'' grubundan önce DERİN6 grubu saat 19:00 da sahne alacaktır...Buna göre o geceki tüm etkinlik saatleri de değişmiş olup....
www.ankirockfest.com adresinden program bölümünden öğrenebilirsiniz...
En kısa zaman içinde DERİN6 grubunu , ilgili haberinize eklenmesini rica ederiz...
1 HAZİRAN 2006
SAAT:19:00
Derin6
-
ya abi süper bi olay yaa...aha iyisinin istanbulda olması lazım
-
demir için gittim ben üzerinde yeşil bişi varmıs bana beyaz gözüktü nedense melek gibi insan aynı ben :)) karakedinin eşşolueşşeğini dinledikki sadece o çeklirdi anca serdar tam tozuttu ses yok ama bitmeyen solo attı öndekiler bitir artık gibilerden bi dellendiler bi ara ayrıca pemalada iç gıcıklayıcı bi taytımsı giymişti :)) aylininde kritiğini yapmadık değil neyse ama demire az kişi geldi o üzdü beni teoya gelenleri görünce üzülüyo insan bidaha yapılmaz bence ilgisizlikten
-
demir için gittim ben üzerinde yeşil bişi varmıs bana beyaz gözüktü nedense melek gibi insan aynı ben :)) karakedinin eşşolueşşeğini dinledikki sadece o çeklirdi anca serdar tam tozuttu ses yok ama bitmeyen solo attı öndekiler bitir artık gibilerden bi dellendiler bi ara ayrıca pemalada iç gıcıklayıcı bi taytımsı giymişti :)) aylininde kritiğini yapmadık değil neyse ama demire az kişi geldi o üzdü beni teoya gelenleri görünce üzülüyo insan bidaha yapılmaz bence ilgisizlikten
-
baba fotograflari kimsede yokmu yaw: )