-
Rashit ve aydiLge olmasa Bsy e benzemiyo ama direc-t ve ayben düet Yapcak sanırım Merak eTTim güzel olabilir ama aYben in orda işi ne anlamadım düet yapmazsa tabi
-
kominist Sacmalamaya Baska yermi bulamadın?? yoksa akLına burasımı geldi sacmlamak için?
-
Kominist nickli ufaklık bana özelden bunları yazdı
Kimden : kominist
Tarih : 26 Mayıs 2006 / 20:18
Konu : -Konu içermez-
--------------------------------------------------------------------------------
kardes lan felan demısın ayıp oluyor ama .. rock ın geldıgı yer a.b.d ise onlar a.b.d den nefret eden bir cok grup var bunlar rockcıların cok sevdıgı METALLICA - KoRN gibi gruplar a.b.d karsıtıdır biz kendımıze ozgu bır rock muzık anlayasımız var rock-roll baskadır bızım sebo nun soledıgı rock baskadır veya duman bana gore en sevdıgım grup olan duman rock-roll alakası yoktur ama bunu bil her RAP cı a.b.d ozentısıdır bunu kendılerı de solemıstır .... ve rock-coke gelınce oraya gıtmemısın bellı orada ıcılen her coco cola ıcen adamın ustune dokuldu yıyılen her yurt dısı malı yıyen ve ıcenlerın ustune doktuk ... bunlar burada konusulacak seyler deıl ama lütfen konusurken karsındakıne saygılı ol lan felan deme senden ozur beklıyorum ..
Yalnızca gülüyorum hiç bir şey söylememe gerek yok bu mesaj için... Gereken yorumu arkadaşlar yapacaktır zaten ^_^
DaRKNeSS
-
benim sözlerime karşılık verenler hepinize sesleniyorum ... Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur , Orhan Gencebay halk konseri veriyor siz oraya gidin size de o yakışır geri kafalılar , cahiller sen ilk baş terbiye al da milletle konuş ahlaksız daha milletin yüzünü görmemişin ne lan ı man ı ahlaksız... ufaklık diyon yersiz yurtsuz insan sen büyüksünde ne ...... yarıyon olgun insan seni
-
senin gibisini adaya atıp aç-suzus bırakmak lazım
-
countdown2006 da izledigim hayko hayatimda izledigim en iyi sahne idi. aynisini sergilerse sadece onun için gidilir ancak öglen olmasi sorun hakikaten.
-
abi her şey kötü iyi tamamda,o ayben neyin nesidir?onu hiç çözemedim...o rapçi değilmi ki arkadaşlar..bence bu konsere haytta gidilmezz
-
benim sözlerime karşılık verenler hepinize sesleniyorum ... Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur , Orhan Gencebay halk konseri veriyor siz oraya gidin size de o yakışır geri kafalılar , cahiller sen ilk baş terbiye al da milletle konuş ahlaksız daha milletin yüzünü görmemişin ne lan ı man ı ahlaksız... ufaklık diyon yersiz yurtsuz insan sen büyüksünde ne ...... yarıyon olgun insan seni
29 Mayıs 2006 Pazartesi | Yazan: kominist
Orhan baba konser verirde izlemezmiyiz Dar görüşlü olduğun her halinden belli oluyor.Senin dediğin görüşten yola çıkarsak Türkiyede varlık gösterip Amerikan özentisi Rap grupları olduğunu var sayalım o zaman onlarda Türk karşıtı oluyorlar. Eğer sen Rock'n Coke ta yaptığını bahsettiğin tek bi şeyi yapmış olsan iyi bi sopa yerdin.Müzikten anlamadığın tam bir özenti olduğunda ortada... 3-5 sene sonra büyüyünce ve müzik kültürünü geliştirince gel o zaman senle hem siyaset hem Müzik konuşalım...
DaRKNeSS
-
Bence süper bi festival olacak.Kesinlikle gitmenizi öneriri m.Biletlerde çok ucuz zaten.Tek gün 10 YTL kombine 15 YTL.Hayko' nun sahnesini görmeyenler için büyük fırssat
-
Rashit! Çok büyük bir ihtimalle orada olacağım. :)