-
Anathema 1 bunlar 2....Yakında sünnet olup,türk ismi de alırlarsa şaşırmamak lazım..Neyse seven gitsin tabii...
Harbi adamlarr surekli burda :D
-
zatn ne zamn bi konsere gitmek istesem hep bi sorunla karşı karşıya kaLıyorum... ne diyim, gidenLere iyi egLenceler... :(
-
2mi3 ve to sentence a sesleniyorum neyi tartışıyosunuz arkadaşlar katatonia doom metal falan yapmıyoki, katatonianın tarzının adı biraz zor konur duydunuzmu anlarsınızki bu katatonia, yani ben koyamadım adını en azından, götik metalde değil, katatonia işte...
-
sürekli birşeyleri kategorize etmek istiyorsanız katatonia doom metal ve/ya depressive rock muzik yapıyordur. bunalım bir grup olduğu doğrudur. ama metal demek brutal yapmak demek değildir...
-
ya her neyse... kaçırdım konseri zaten... katatonia kendine özel bi tarz bence.. hani katatonia gibi böyle bi grup var daha var ben diyemem çünkü bilmiyorum.. varsa söyleyin buyuk bi zevkle dinleyelim.. ha illa bi kategori olsun diyosanız bence bi çeşit gothic metal.. şimdi evanescence'ye gothic metal diyen arkadaşlar diceksiniz ki gothic metalin çeşidi mi olur.. :D olmaz tabi... ama yaptıkları müzik gothic metale yakın..
-
tristania da aynı tür müzik yapıyor..onu da dinleyebilirsin..
-
ve ekleyeyim bilet olduğu halde konsere gidememek çok kötü bir duygu..hiç tavsiye etmiyorum..
-
mükemmel ötesi bir konserdi, tarihe geçiçek bir playlist vardı, cold ways ve had to leave çaldılarki uzun zamandır çalınmayan parçalardı... kendi açımdan değerlendircek olursam bu işten bayaa karlı çıktım, süper bir katatonia, bir tişört, bir pena, bir imza ve grup elemanlarının hepsiyle çekilmiş 7 8 adet fotoğraf... e daha ne olsun, katatonianın canı sağolsun...!
-
sağlam konserdi ne zamandan beri bukadar kafa sallamamıştım :)