-
vegamet cok haklı olayın amerikayla ilgisi yok cinliler yapsaydı coca colayı ne farkedicekti tadı gusel abi gorduk kola turkayı zemzem kokuyo...
-
yahu kullanılan gitar amerikan yapımı olabilir ama bilki o gitarın yapılabilmesi için amerika bir yerleri sömürdü. çocuk işçi kullandı.Ben elimden geldiğince tüketmiyorum. Ama bi noktadan sonra mecbur kalıyosun. Bu demek değildir ki karşı festival yapamayasın. Zaten karşı olunan amerika değil izlediği politikadır. Ayrıca bunu söyleyen insanlar uyuyacağına üretken olmak adına birşeyler yapsalar çok daha yapıcı olur. En azından barışarock ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Sizin gibi herşeye bok atıp yerimizde saymıyoruz .Hatta geri gitmiyoruz. Dünya'da emparyalizme karşı en büyük savaşı vermiş bir toplumun bireyi olaraktan sizin gibilerden utanıyorum. yazık.En kötüsü de Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerinin sızladığını hissetmek beni üzüyor. Keşke Ata!m sen rahat uyu diyebilsem ama diyemiyorum. Çünkü vatanını 5 kuruşa satacak bi neslin akın akın geldiğini biliyorum. (Hadi bekçi sil bunu da)
-
"Übermensch" algılama güçlüğü çektiğin ortada. staj seni çok zorladı heralde okuduklarını anlamaya çalışırsan benim kardeş türkülerin bu konserde olmasına, rock yapmayan grupların rock festivaline katılmasına karşı olduğumu anlarsın (anlarmısın?emin değilim).
yaptığın yorumlarda kişiliğini ele veriyor. hemen saldırya geçmek adam gibi fikir beyan etmekten daha kolay tabi.
-
madem karşı festivalsin o zaman rock'n coke la aynı tarihte yap eğer meydanlarda cola içmeyin diye bağırmaya devam edeceksen.o zaman görülsün kim gerçekten festivalin siyasi görüşü için gidiyo kim gitmiyoo.çünkü bu festivale gelen bi çok kişi rock'n coke da gidiyo starstuff. ayrıca mustafa kemal ülkenin bölünmez bütünlüğünüde istiyordu hatırlatırım sana bağımsız bi kürdistan değildi onun istediği.ayrıca bi insanı insan yapan nasıl onun kişilği ve davranışlarıysa bir ülkeyide ülke yapan izlediği politiklardır.yani amerikanın politikasına karşı olmak dmek amerikaya karşı olmaktır starstuff arkadaşım
-
zeyna007 sen insan mısın bende ondan şüpheleniyorum..kardeş türküleri ayrıca sevdiğini ne işi var onun rock konserinde gibi dediğini sandım..bunu sormadan blocklayan kronik tipik düşük bir kadınsın işte..fazla söze gerek yok..bul bi ayı oğlu ayı da rahatla bole geçmez hayat..
bu arada üçüncü dünya sohbeti yapmayın üst insandan size tavsiye..
gün gelcek azınlık biz türkler kalcaz ona yanıyorum zaten ..haydin..
-
Benim bağımsız bir kürdistan istediğimi nerden çıkarttınki?
Benim ağzımdan hiç bir zaman öyle bi laf çıkmadı çıkamazda. Tamamiyle "Kemalist" birisi olaraktan seni bu tarz ithamlardan dolayı kınıyorum. Ha alanda kürt propagandası yapmaya çalışanlara da tek başına cevap verebilme cesaretini gösterebilmiş birisiyim merak etme.Barışarockta bunun çok tartışmasını yaptım ben.Ayrıca bu ülke birbirinden ilginç. değişik kültürleri içinde barındıran bir yapıya sahiptir ve onlarda bu vatanın bir parçasıdır. bir kaç kendini bilmez zibidinin üniversitelerde yırtınması ile sosyalizm eşitlik vs adı altında Kürt faşizmi girişimlerinin bir sonucudur bu yaşananlar. ama merak etme onların da balonu kısa sürede sönecektir. Çünkü Çanakkale'de kürdü, lazı, çerkezi, türkü hep birlikte omuz omuza çatışmış bir milettiz biz. Bu vatan bölünemez. ama bununda tek bir yolu vardır o da her yönden tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bu arada festivalin aynı zamanlarda yapılmaması olayında haklısın ona ben de karşıyım. malum festivalle aynı tarihte olmalıki tam anlamıyla bir karşıtlık olsun sevgili mezardangelen.
-
Başta catafalque olmak üzere,kara kedi,demir demirkan ve anima için oradaydım ve bence guzeldi.Tek sorun güneş ve toz toprak karışımıydı.
-
false in truth false in truth valla neydi o adamdaki gırtlak...ya bi de festivalde en iyi demir demirkandı adam destek verdiğini gelerek belli etmiş zaten, sahneye çıktı en güzel şekilde şarkılarını soyledi insanları coşturdu ve gitti ...mor ve ötesi de herzaman oldugu gibi egosunu tatmın etti gitti 7 tepe bahar şenliklerine geldiklerinde zengin çocuklarını sosyal içerikli şarkılarla eglendirmek zor tabi dedim ama barışarockta çok mu fakir kaldı acaba))
-
azınlık kalmamıza sevinirim. kürtlerin ne çektiğini anlar bazıları belki.. ayrıca übermanş mısın nesin saçma sapan konuşmulsun ..biraz zeka seviyemizi yükseltelim öyle gelelim şuraya değil mi? neyse arkadaşlar hiç konuşmayın bunlar ne derse desin cahil insanlarla tartışmaya değmiyor beyinleri almıyor çünkü!tabii eğer beyinleri varsa onların!ne akdar anlatırsan anlat yok beyin basmaz!
-
güzeLdi güzeL :)