-
alphaville de zamanında kendini milyonlara dinletmiş bir grup..senin için 'iyi' ya da 'sağlam sound'lu' müzik ölçüsü buysa eğer..dinlediklerini şu an dünyanın bilmem ne kadarı dinliyo evet ama bakalım 20 sene sonra kaçının adını hatırlıycaz??kaçı şu an alphaville'in heyecanlandırdığı kadar heyecanlandıracak bizi??modern talking,alphaville,duran duran...nasıl yadsıyabilirsin bu adamların başardıklarını?? tabi bu bi zevk meselesi,bi tat alma meselesidir..sen de o ruh yoksa zaten hiç şansın yok..kimse senin dinlediğin hede hödölere bişey demiyo da bi düşün bakalım şu senin dinleyip takdir ettiğin abiler hiç mi etkilenmedi bu devlerden?...o kadar 'sound' kafa bi adam olsaydın 80lerdekinden başka hiç bi müziğin bu kadar geniş olmadığını anlardın...başka hangi onyıllık dilimin müziği bu kadar cover kaldırır acaba....hayata senin kadar yüzeysel bakabilmek baya keyifli olmalı..sevin coş...ve insanların nostaljisine saygı duymayı öğren en azından..baya zorlanırsın ama bi dene bakalım..
-
_spineless_ in dediği gibi dinlediğin grupların nerden, kimlerden ilham aldıkların unutuyosun sanırım. Bugün dinlediğin gruplar müzikler varsa eskiler sayesinde var Lounge act okuduğum ve anladığım kadarıyla kimse senin dinlediğin gruplara kötü soundaları iğrenç gibi laflar etmemiş burda sadece sen "bu adamların konserine kim gider" , " hayatımda gördüğüm en kötü gruplardan biris" gibi laflar ederek seviyesizliğini koymuşsun ortaya bence biraz daha obejktif yaklaş olaylara ki müzik kaliten artsın sadece 3-5 grup dinleyerek burada otorite kesilmemelisin bence
-
Liseydeyken napalm death,cannibalcorpse,carcass,entombed,bathory,gorefest dinlerken annemin bu müzik mi demesini anlarim da,big in japan,forever young,sounds like melody gibi sarkilari olan gruba "müzigi yok" diyen bir insani anlayabilecegimi sanmiyorum acikcasi...
-
abi çoluk çocuk ne anlar alphaville den ve onun soundundan sallayın gitsin adamlar döneminin en başarılı gruplarından dır. ve benim için hala da öyledirler.çoluk çocuğu karıştırmayın bu işlereeeeeee...:) herkese iyi seyiler:)
-
cok guzel valla gidilmesi tavsiye etmeye gerek olmayan gurup..
-
Evvelki sene Yeni Melek'teki performanslarıyla ilgili olumlu izlenimlerimi buradan sizlerle paylaşmıştım. Geçtiğimiz ziyaretlerinde şehir dışında olduğum için katılamamıştım. Bu seferki kesinlikle kaçmaz diyorum ve izlenimlerimi yine burdan sizlerle paylaşmak üzere iyi günler diliyorum.
-
Bu arada özür dilerim, daha önce olumlu izlenim falan paylaşmamışım sizlerle ;)) Ama hiçbişey kaybetmediniz, telaş yok :))
-
didelim didelim
-
kesinlikle kacirilmamasi gerekir
-
alphaville'ı yeni nesil anlamıyo ama onlar yaşayan efsane kesinlikle gidilmesi lazım...