-
Bitmiş be fairuz, bitmiş. Olmamış. Hele o Crimson performansı neydi öyle. Yazık. Nerde o albümdeki şarkıar. Müzisyenlik bitmiş. Üç tane roman koyunca iyi grup mu oluyo hemen. Zaten onlar da olmasa hayatta dinlenmezdi.
-
Severim fairuzu ama hadi dinar bandosunu anlarımda ayben ne alaka???:)) Birde myspace de fairuzun sayfada fairuz ayben diye geçiyo.. acaba beraber mi söylüyorlar şarkıyı ya da bir sentez mi yaratmaya çalışlıyolar:S
-
fairuz naptın kendinee, aybenle ne işi var bunların!!
-
En başta reggie, rap, dub, funk, rock, arabesk, pavyon müziği v.b.gibi stiller taban alınıp, daha sonra yeryüzündeki insan kulağının duyabildiği her sesi kullanma mantığıyla eserler oluşmuştur.
Müzikleri, dünyada sadece aşk, sevgi, terkedilme,ihanet gibi konular üzerine besteler olmadığını; bunların yanısıra korku, komedi veya soyut olduğu kadar somut nesneler üzerine de besteler yapılabileceğini gösterir. Amaç insanın içinde bulunduğu başka duyguların ve ruh hallerininde dışa vurumunu sağlamaktır. bir çok yerli ve yabanci müzik eleştirmeni tarafından iyi ve enteresan eleştiriler almışlardır.
ŞAKA GİBİ
-
Bir aksilik, bir düzenbazlık veyahut bir terbiyesizlik olmazsa kesin ordayım. Mesafe ile, sevgi ile..
-
Saat 12'ye doğru geldim, Fairuz vardı. 14 dakika kadar durup çıktım. Balo Stage'e gittim, Scool vardı. Lezizdi. Ayrıca uzbac ve en az iki tane neneşkat vardı. Kalakaldım. Tekrar Studio Live'a gittiğimde Dinar Bandosu takımı taklavatı toplamıştı. Pedallarımı da geri alamadım, kadınlarımı da. Sonra çıkıp Peyote'ye gittim standart, belki yorgan hala ordadır diye, ama yoktu. Bir bira daha içtim ve ofise gittim. Saat 3 olmuştu nerdeyse, sonra eve doğru yola çıktım. Dolmuşa bindim, bekledim kimse gelmedi, indim. Başka bir dolmuşa bindim başka bir eve gitmek üzere. Yolda birisi dolmuşu durdurup indi ve kustu. Herkes anlayışla karşıladı. Dolmuşlar güzel şeyler. Sonra eve geldim, bir araba bulup diğer dolmuşla gitmem gereken yere gittim. Şu anda Peyk isimli grubun Sulu şaka isimli parçasını dinliyorum, çok fena. Saat 5 oldu, uyusam iyi olacak. Güzel bir konserdi, eminim, her ne kadar izleyemesem de..