Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Son 20 yılın en iyi 20 şarkısı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Son 20 yılın en iyi 20 şarkısı
  • Alp_YiLgin • 1 Aralık 2006 00:00 • #624186
    Alaka yok bi kere Unfinished Sympathy den çok daha iyi Massive Attack şarkıları var.... Smells like süper ama en iyi degil bence...Ynlış bi liste hazırlamışlar...Arctic Monkeys ne alaka tamam iyiler ama daha dün bir bu gün 2 ..
  • ArchDemon • 1 Aralık 2006 00:00 • #624187
    abi outkast var 2. sırada hoş şarkı güzel ama 2. sırayı haketmez bre bea...20 yılda dünya kadar şarkı var hoş nirvana gerçekten hoş parça ilk 5 de olması gayet doğal karşılanmalı ama yani o kadar şarkı arasından böyle bir liste pek akıl karı değil...nirde unforgiven nirde nothing else nirde fear of the dark nirde I remember you nirde daha sayamadığım 86 dan bu yana çıkan şarkılar...
  • sweet_but_dark • 1 Aralık 2006 00:00 • #624188
    hayatımda gördüğüm en kötü liste .....nirvanayla guns roses ı geçtim ama diğerleri gerçekten çok alakasız....son 20 yılda bu liste de olanlardan çok daha iyi şarkılar yapıldı ...hele bir Arctic Monkeys de koymuşlar ya gerisi boş artık.....
    1 Aralık 2006 Cuma | Yazan: Lounge Act

adam doru sölemiş bu ne yaaa !!!!
  • Zihni Akbulut • 1 Aralık 2006 00:00 • #624189
    para var derim bu listenin içinde , teşvik primi bile vermiş olabilir bu gruplar :)))) hakkaten komik olmuş liste.
  • eos_ays • 1 Aralık 2006 00:00 • #624190
    son 20 yılda bu kadarmı şarkı vardı yapıln emeklere çıkarıln şrkılara yazık gnr ve nirvanaya szm yok eminem ne yaa
  • up_to_fly • 1 Aralık 2006 00:00 • #624191
    Aşağıda sadece 1988 ve 1989 yılında çıkman albümler bulunuyor. Bir bakın istedim

Queensryche - Operation mindcrime
    Metallica - And justice for all (diyecek söz bulamıyorum)
    Slayer - South of heaven
    Iron Maiden - Seventh son of a seventh son
    King Diamond - Them
    Testament - The new order
    Megadeth - So far,so good,so what
    Manowar - Kings of metal
    Ozzy Osbourne - No rest for the wicked
    Running Wild - Port royal
    Anthrax - State of Euphoria
    Judast Priest - Ram it down
    Poison - Open up and say ahh!!
    Van Halen - OU812
    Vixen - Vixen
    ACDC - Blow Up Your Video
    GNR - Lies
    Lit Ford- Lita (Ozzy ile Düet - Close my eyes forever)
    Cinderella - Long Cold Winter
    Yngwie J. Malmsteen - Odyssey
    Bon JOVI - New Jersey
    Dire Straits - MONEY FOR NOTHING - Daha ne diyeyim Adamlar billboard listelerinde kalma rekoru kırdı
  • SlipknotSlave • 1 Aralık 2006 00:00 • #624192
    son 20 yılda bu kadarmı şarkı vardı yapıln emeklere çıkarıln şrkılara yazık gnr ve nirvanaya szm yok eminem ne yaa
    1 Aralık 2006 Cuma | Yazan: eos_ays

eminem in belkide nirvanadan daha fazla fan kitlesi var. dikkat edersen "Son 20 yılın en iyi 20 şarkısı" metal,grunge,punk,rap diye ayırım olmamış ve stan şarkısı bence ilk 10 da olmalıydı.
  • eos_ays • 1 Aralık 2006 00:00 • #624193
    zevkime göre standan daa kaliteli şarkılar vardr ksnlkle son20 yılın içnde hmde
  • mrincoy • 1 Aralık 2006 00:00 • #624194
    yine diyeceksiniz sende başımıza bi Queen i kaktın gidiyosun ama ablalar abiler insan bir innuendo koyar the show must go on koyar el insaf yahu...ben mi iyice Queen diye tutturuyorum yoksa gerçekten liste çok mu kötü?
    1 Aralık 2006 Cuma | Yazan: queenmania

liste çok kötü...ama queen in olmadığı bi listeye liste denmez böyle bi konuda.daha önce de demiştim,iyi ki de yok queen.böyle bi listede hiç olmaması daha iyi yani...
  • frpplayer • 1 Aralık 2006 00:00 • #624195
    queensiz whitesnakesiz van halensiz aerosmithsiz zavalli bi liste..........