-
abicim birde britains biggest music magazine miş.peaaahh:D bu ne ya oldu olacak araya muslum gurses ceza falan da koysaydınız da her tarz muzik olmuş olurdu kel alaka diyorum esefle kınıyorum:))
-
yalan dolan bir liste! yapanın aklından ve müzik bilgisinden şüphe ediyorum!
-
E Yuh yani. Bu ne ya . Hani Metallica hani Iron yani bi Ajdar eksik listede be..
-
ben bu listeye söverim..guns n' roses eyvlh.kurt belki...
-
para var derim bu listenin içinde , teşvik primi bile vermiş olabilir bu gruplar :)))) hakkaten komik olmuş liste.
1 Aralık 2006 Cuma | Yazan: Zihni Akbulut
selam herkese bence listede eleştirilecek bi şeyler var ama teşvik primi olayı falan saçma işler farkettiyseniz ilk sırada smells var kim vercek primi kurt cobain mi,hortlayıp da mı verdi herif:D
-
Bence 1. sırada olan Nirvana süper haklı bir seçim nede olsa zamanını kasıp kavurmuş bir kişi kurt cobain halada dinleniyor ve süper bence ama diğer 19 şarkı tamamen fiyasko sanırım bu dergideki adamların müzik zevki sorunlu
-
bir tane bile metallica şarkısı yok sen kimi kandırıyorsun ya:) pabucumun dergisi
-
müzikten anlamayan birilerinin yaptığı kesin bu listeyi. sadece piyasa takip edilerek yapılmış. kimse kaale almaz bunu.
-
Bence olmamış. Kategori belirlemeden sıralama yapmanın hiç bir anlamı yok. Hem ne açıdan iyi? Teknik mi? Beste mi? Yorum mu? Anlamsız bir liste....
-
listeye göre Q Magazine hiçte mühim bir dergi değil..