-
rock programları niye gecenin bi yarısı yayınlanır kardeşim?! televizyonun sesini açamıyoruz o saatte konu komşu iron maidenle uykusundan fırlamasın diye.
-
sonunda tekrar doğru dürüst bi program izleyebileceğiz. peki şener yıldız busefer tekmi sunucak programı?
-
sonuyna kadar detekliyorum tv 8 binası nerede arkadaşlar bilen varmı adamları tebrik edelim
-
helal olsun adamlara! TRT1 saçmalamıştı ama onlar bunu temizliyor! Böyle programlara ihtiyaç hat safhada tebrik ederiz TV8'i =)
-
Yıllardır ciddi yayınlar yapan T.R.T artık Televizyon Recep Tayyip olmuştur. Dini programlar yayınlanmaya başlamıştır. O yüzden çok normal. Nede olsan bütün Rockcular kafirrrr. değil mi? :P TV8'i canı gönülden kutluyor ve destekliyorum.
Aynen.
-
ben de beğeniyle seyrederdim
-
alkışlar tv8 e o zaman...
-
süper olmuş...bende severek izlerdim...Pink floyd'un kliplerini ilk defa izlediğim ve birçok grubu bana tanıtan programdır...kutlarım tv8 i...böyle programlara sahip çıkılsın sonuçta bir nesil rock müziği bu program ve Şener Yıldız sayesinde sevdi...16 aralık gelsin hemen...:)))...
-
ufacanak çocuktum okula bilem gitmiyodum böyle siyah beyaz(maiden dı sanırım)uzun saçlı abiler gitar çalıp böyle atlıyodu oradan oraya
-
evet gayet güzel bir haber..birden lise yıllarıma geri döndüm..hatta ortaokula..offff..tv8e cidden teşekkürler!!