Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Efsanenin Geri Dönüşü: Rock Market

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Efsanenin Geri Dönüşü: Rock Market
  • rei • 3 Aralık 2006 00:00 • #624256
    ciddi söylüyorum tam da geçen gün "ahh ulan rock market.." diye iç geçirmemin üzerine bu haber ilaç gibi geldi..
    habere çok çok sevinmekle birlikte şöyle de bir durum var anasını satayım benim televizyon tv8'i çekmiyo lan!.doğru dürüst çeken iki kanal var,biri flash diğeri samanyolu..
    bahtsız mıyım neyim ben anlamadım ki!
  • POLPOT • 4 Aralık 2006 00:00 • #624257
    sevindim. ne diyim...
    şener yıldız bu işi para pul için değil, gönlünden koptuğu için yapıyordu. zaten işi gücü olan adam. bir de kendine misyon yüklemişti.
    rock market ahbap çavuş ilişkiler sayesinde ayakta durmuyordu, gereğinden fazla black, nu gösterilmesini eleştirenler bile sırf saygıdan izlerdi. trt'nin ayıpları dibe vurmuşken arada rock market de nasibini aldı tabi. gönül isterdi ki, "hazreti ulema" guinness rekorunu kırmasına müsaade etselerdi. tv8'de devam edeceğine göre, şener yıldız bıkmıyor, uslanmıyor, adam olmuyor, işine gücüne bakmıyor :)) sağolsun, var olsun.
    mazisi yeter...
  • Spider-Man • 4 Aralık 2006 00:00 • #624258
    en sonunda yine rock n roll kazandı
  • EMG 85 • 4 Aralık 2006 00:00 • #624259
    Tv 8 biçok dalda eğlenceli ve gençliğe yönelik programlar sunmakta öncelikle teşekkürler.TRT ye gelince müzik olayına siyaseti soktular ya dicek başka bişey bulamıyorum ortaçağ zihniyetine bürünmüş bu kafaları kınıyorum!
  • les paul • 4 Aralık 2006 00:00 • #624260
    Tv 8 i tebrik ediyorum... Şener abi başarılar...
  • Loki • 4 Aralık 2006 00:00 • #624261
    Sonunda aklı başında bi karar vermiş bir televizyon tebrik ederim
  • heavensonfire • 4 Aralık 2006 00:00 • #624262
    en sonunda adam akıllı kaliteli ve efsanalere yer veren rock programı yeniden dönüyor tv 8'i kutluyorum ayrıca yayından kaldıranlarıda şiddetle kınıyorum...
  • gitarist • 4 Aralık 2006 00:00 • #624263
    cok iyi bir iş cıkarmıs tv8 ı kutluyoruz:p ama saatı bıraz gec degılmı:S(01.00) ?
  • CloSeD_ • 4 Aralık 2006 00:00 • #624264
    Konserim var boğazlarım şişti konuşamıyorum bugun cok boktan bi gün olacak diyodum ie bi haber oldu:D
  • mor ve ötesi • 4 Aralık 2006 00:00 • #624265
    Süper ya hakketen güzel bir haber aldım bugün uzun süreden beri ilk defa...
    Rock Market bazılarımızın yaşam biçimi bile olmuştur yer yer...
    Tv8 kanalını kutluyorum konuya olan hassasiyetinden dolayı...
    Zaten iyi kanal ama 2 hususta gıcığım... Futbol maçları olduğu zaman uydudan izleyenlerin tvlerini kilitliyor bir de gece yarısından hemen sonra çoğu kanalda aptal saptal yarışma programları oluyor onlardan koyması kalitesini çok düşürüyor...
    Tabi yorum bahane reyting şahane...!